Stoefhoek

Stoefhoek, ook op Facebook

Meer updates? Volg me op mijn Facebookpagina.

Wat vind je in deze stoefhoek? Een aantal reacties van tevreden particulieren van wie ik de sollicitatiebrief heb herwerkt. Het gaat om een kleine selectie, want er zijn er nog een pak meer. Ik ben van plan de getuigenissen regelmatig te veranderen. Ze zijn het bewijs dat de sollicitatiebrieven die ik schrijf voor werkzoekenden effectief deuren openen. Veel leesgenot!

Kan ik jou ook helpen?

Neem contact met me op.

Tarieven van C’bon.

Mijn stoefhoek vol dank-u-wel-mails

Vicky is een hoogbegaafde dame zonder diploma die geen job vindt die past bij haar talenten. Ze deed een beroep op mijn schrijfkunsten. Wie weet, misschien lukt het nu.

 

positieve-getuigenis-davy

Davy zocht werk, onder meer als copywriter. Zijn sollicitatiebrieven leverden niet op wat hij wou, bijna nooit kreeg hij een afspraak te pakken om zich voor te stellen. Ik heb zijn brief onder handen gepakt, met positief resultaat.

 

Carrièreswitch

Carine maakt als 45-jarige dame een volledig nieuwe carrièreswitch (my kind of lady). Ze vroeg me een overtuigende spontane sollicitatiebrief te schrijven. Ze was tevreden met het resultaat. En ik dus ook.

 

Positieve referentie

Guillaume is een Fransman die in het Engels moest solliciteren. Niet zijn sterkste punt, en ook het schrijven ging hem niet zo goed af. Solliciteren eigenlijk ook niet echt. Maar je ziet, met vereende krachten lukte het dan toch. Vandaag voel ik me ook goed! 🙂

 

Schermafdruk 2016-06-12 08.20.12

Els zag haar droomvacature staan. Maar het was al zo lang geleden dat ze had gesolliciteerd en ze wist niet goed hoe ze het moest aanpakken. Ze nam contact met me op. Met positief resultaat.

Stoefhoek

Ik herwerkte de brief van Rudy, een 50-plusser die op zoek moet naar een nieuwe job omwille van een herstructurering. Hij vond de brief “spetterend”. Vind ik een mooi woord én een fijne reactie.

Stoefhoek

Via deze brief solliciteerde Pascale naar haar droomjob. Voor haar heb ik een mooie en uitnodigende brief geschreven volledig toegespitst op haar persoonlijkheid én op de stijl van de klant – een chique juwelenproducent. Missie geslaagd!

 

Stoefhoek

Christine is een iets oudere dame met veel levenservaring, maar weinig sollicitatie-ervaring. Ik heb haar graag geholpen.

Stoefhoek

Sylvie is een introverte dame die haar droomjob in de wacht wou slepen en daarvoor mijn hulp inriep. Haar brief was zeer neutraal, in haar mail beschreef ze zo veel bruikbare details die ze helaas NIET in haar brief had staan. Ik heb die details er wel ingestopt.

Stoefhoek

Ook Inge is zo’n introverte dame die het moeilijk heeft zichzelf te verkopen. “Er is toch niets mis met het in de verf zetten van je sterke punten”, vroeg ik haar. Ik deed het dan maar in haar plaats. Ze mocht inderdaad op gesprek!

Stoefhoek

Een Engelse motivatiebrief deze keer. Heb hem stukken beter, aantrekkelijker en vooral enthousiaster gemaakt. De hr-manager had er meteen een goed oog in. Guillaume mocht zich gaan voorstellen.

Stoefhoek

Een brief voor een Nederlander met een paar diploma’s maar geen vlotte pen. Ik heb zijn brief herwerkt tot een leesbaar én overtuigend geheel. Hij geloofde eerst niet dat ik het kon, maar hij herzag zijn mening meteen. Mail voor mijn stoefhoek.

%d bloggers liken dit: