• De beste contentkalender 2019? De Magenda, natuurlijk!

  Magenda, contentkalender 2019, inhaakkalender 2019

  Ik prijk ook op de cover! Rarara, waar is Christine van C’bon?

  Regelmatig schrijf ik blogs over wat ik professioneel doe en meemaak. Die blogs deel ik dan op sociale media. Tja, als zelfstandig copywriter hoor je schrijfopdrachten in de wacht te slepen en dat lukt niet als je jezelf niet af en toe in de kijker zet. Weet je trouwens waar ik mijn inspiratie haal voor veel socialemediaposts? In de Magenda, de allerbeste contentkalender 2019, ook wel inhaakkalender 2019 genoemd.

  Weet je wat mijn socialemediastrategie is?

  Drie keer per week post ik iets op Facebook. Dat kan een blog zijn, maar ook een post over iets wat ik heb meegemaakt of een verwijzing naar de actualiteit. Mijn posts gaan niet altijd over mezelf – spaar mij én mijn volgers! – maar behandelen uiteenlopende onderwerpen. Altijd en graag met humor. Waar ik mijn inspiratie haal? Uit kranten, het nieuws, de wereld van de muziek en de literatuur, de cultuur. Maar even vaak uit een socialemediakalender. En niet zomaar één, wel de aller-, aller- allerbeste in Vlaanderen en ver daarbuiten: de Magenda van Magelaan. Hoe ik weet dat die de beste is? Omdat ik eraan heb meegewerkt, tiens! Het goede nieuws? De nieuwe Magenda, contentkalender 2019 of inhaakkalender 2019, is voor iedereen beschikbaar in pdf-vorm.

  Die inhaakkalender 2019 is er ook voor jou!

  Kan die contentkalender 2019 jou ook van dienst zijn? Profiteer ervan! De Magenda is maar één klik verwijderd, je kan hem GRATIS downloaden op de website van Magelaan. Zeker doen!

  Wat maakt deze contentkalender 2019 zo goed?

  De Magenda, de allerbeste contentkalender 2019 of inhaakkalender 2019

  Een lukraak gekozen pagina uit de Magenda met een foto van een even lukraak gekozen persoon.

  In de contentkalender 2019 staan de Dagen van… heel overzichtelijk en praktisch opgelijst. Rechttoe rechtaan, zonder poespas. De dagen zijn gewijd aan een bepaald thema, een verjaardag, een onderwerp waaraan je aandacht kan besteden. Eerlijk? Ik vind die inhaakkalender 2019 superhandig en efficiënt! Heb ik geen inspiratie, dan volstaat het om even de Magenda te openen. Binnen een paar seconden vind ik dan een onderwerp waarover ik iets kan posten. Indien het even kan met een humoristische inslag en een leuk bijbehorend beeld. Beelden haal ik trouwens vrijwel altijd van de gratis fotosite Pixabay. Prachtige foto’s vind je daar over van alles en nog wat, meer dan 1,6 miljoen stuks! De Magenda is een superhandig werkinstrument. Gedaan met last-minuteposts! Zodra het maandag is, bekijk ik welke Dagen van… eraan komen en weet ik meteen waar ik aandacht kan aan besteden.

  Veel succes en inspiratie gewenst!

  En met deze positieve noot sluit ik af. Tot de volgende!

  Misschien ook geïnteresseerd in een van de volgende blogs?

  Vier redenen waarom je als ondernemer moet bloggen

  Goede sollicitatiebrief opent deuren – C’bon helpt

  Onverklaarbare toevalligheden? Daar bots ik regelmatig op

   

2 Responsesso far.

 1. Bieke Put schreef:

  Hé, dank je wel! Dit is net wat ik nodig had als inspiratie voor mijn socialemediaposts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: