Tekstbureau C’bon

Ik ben tekstschrijver, en mijn tekstbureau omvat de volgende werkinstrumenten: computer, handen en koffie.

Tekstbureau C’bon? Een computer, twee handen, een frisse kop én een kop koffie volstaan om kwaliteit te leveren.

Hoe noem je het bureau of bedrijf van een copywriter of tekstschrijver? Tekstbureau toch? Want copywriten en copywriter zijn toch zo’n moeilijke woorden. Het valt me op dat niet iedereen me meteen begrijpt wanneer ik zeg dat ik copywriter ben. Dan antwoord ik regelmatig als volgt: “Ik schrijf teksten, ik ben namelijk tekstschrijver en heb een eigen tekstbureau”. Meer dan eens volgt dan de vraag: “Oh ja? Welke teksten schrijf je dan?”, of “Voor welke krant”? Wikipedia verklaart de term copywriter zo.

Copywriter? Tekstbureau en tekstschrijver op zich

Want een copywriter houdt zich inderdaad bezig met het schrijven, zeg maar produceren van allerlei teksten. Dat klinkt allemaal heel machinaal en geautomatiseerd. Maar niets is minder waar. Akkoord, wie schrijft:

  • heeft een aantal technieken onder de knie,
  • kent de taal grondig,
  • weet hoe hij een correcte grammaticale zin op poten zet,
  • heeft een uitgebreid arsenaal aan woorden en uitdrukkingen ter beschikking,
  • heeft de spelregels van het structureren van een tekst onder de knie.

Maar schrijven is zo veel meer. Een foutloze tekst is daarom nog geen goede tekst. Hier komt het talent en de stijl van een copywriter bij kijken. Eerlijk? Ik ben blij dat talent te hebben. Uiteenlopende professionele ervaring verstrekte dat talent nog.

Waarvoor kan je bij mij terecht als tekstschrijver?

Tekstschrijver, copwyriter in tekstbureau? Koffie altijd bij de hand

Die onmisbare koffie….

Je kan bij me aankloppen voor allerlei teksten, en dan vooral op het vlak van human interest. Bij mij kan je terecht voor interviews en reportages, folders, brochures en persberichten. Door mijn empathische natuur kan ik me goed verplaatsen in de huid van je klant, van de persoon tot wie je tekst zich richt. Zo slaag ik erin goede verkoopbrieven, zakelijke en commerciële teksten te schrijven, naast mailings, nieuwsbrieven en advertenties. Enkele van mijn publicaties zien? Voor particulieren herwerk ik hun sollicitatiebrief tot een exemplaar dat overtuigt en dat hen dat eerste gesprek oplevert.

Tekstschrijver van tekstbureau C'bon, levert nu ook kant-en-klare website aanNIEUW in het aanbod: Je kan bij mij ook terecht voor een kant-en-klare website: mobielvriendelijk + SEO copywriting + domeinnaam + 1ste jaar hosting + 24/24 online hulp, all-in voor 1.555 euro. Meer info nodig over je professionele website laten maken?

SEO-deskundige

Een van mijn meest recente passies is het SEO-schrijven. SEO staat voor Search Engine Optimization. Je website zo optimaliseren — niet alleen technisch, maar ook qua tekst en content — dat je hoog scoort in de zoekresultaten van Google en consorten. En met hoog bedoel ik de top vijf van de zoekresultaten. Ik heb me de SEO-spelregels en trucjes eigen gemaakt, kan me zelfs met recht en reden specialist SEO Gent noemen, en ben van plan regelmatig een tipje van de SEO-sluier op te lichten in mijn blogs.

Christine Bonheure successfully completed the All-around SEO course!Christine Bonheure successfully completed the Keyword research course!Hier lees je welke stappen je neemt bij het schrijven van een SEO-blog.

Wil je dat je website hoger scoort in Google?

Wil je meer klanten en meer omzet? Neem dan nu contact met me op. Samen bekijken we hoe we je website meer vindbaar kunnen maken.

Voorbeeld van een geoptimaliseerde blog rond drie sleutelwoorden?

Coworking Gent? De Werkplek, coworking space van De Punt

%d bloggers liken dit: