Sollicitatiebrief nodig?

Van jouw sollicitatiebrief maak ik een pareltje dat effectief deuren opent.

Wordt deze job de jouwe? Ik maak van jouw sollicitatiebrief een overtuigende parel die deuren voor je opent.

Ik bezorg je een sollicitatiebrief waarmee je regelrecht dat eerste gesprek binnenwandelt.

  • Staat je droomjob in de aanbieding?
  • Wil jij die baan koste wat kost binnenrijven?
  • Kan je daarbij wel wat hulp gebruiken?

Laat mij je helpen bij je sollicitatiebrief

Hoe doe ik dat? Ik maak van jouw basisbrief een exemplaar dat effectief deuren voor je opent. Ik weet immers wat werkgevers graag lezen en wat hen doet besluiten je uit te nodigen voor een gesprek. Noem het een combinatie van veel ervaring en nog meer empathie.

100% inzet voor tevreden klantenEen goede sollicitatiebrief doet zo ontzettend veel

Enkele voorbeelden van brieven die een job opleverden:

Ik verkoop jou

Basis is een vlotte commerciële brief die er uitspringt, die je persoonlijkheid en motivatie in de verf zet, die durft en overtuigt. En dat alles in vlekkeloos Nederlands. Lees je het wel goed? Een commerciële brief? Inderdaad, ik verkoop jou. Via een sollicitatiebrief.

Investeer in je toekomst en zet nu die eerste stap 

  • Voor 60 euro (incl. 21% btw) herschrijf ik je brief tot een opvallend en overtuigend pareltje.
  • Voor 90 euro (incl. 21% btw) schrijf ik je volledige brief, vertrekkende van een lege pagina.
  • Voor 120 euro (incl. 21% btw) herschrijf ik je Engelse brief.

Neem nu contact met me op.

Je krijgt een gratis screening van je cv. Ook voor andere schrijfopdrachten kan je bij mij terecht.

Tevreden klanten in blogvorm

Ik geef toe, waarom zou je me geloven, enkel en alleen op basis van wat hierboven staat? Getuigenissen doen zo veel meer. Ik verwijs je daarom graag naar mijn Stoefhoek. Daar vind je printscreens van mails die klanten me stuurden nadat ik hen een goede en vooral overtuigende motivatiebrief had bezorgd.

%d bloggers liken dit: