Ik schrijf je sollicitatiebrief!

Op zoek naar een betere job? Hulp bij je sollicitatiebrief nodig? Die bied ik je graag aan!

Ik schrijf joouw overtuigende sollicitatiebrief. Gegarandeerd!

Je bent je huidige job kotsbeu. Je baas werkt je op de zenuwen en met je collega’s valt niet samen te werken. Elke morgen sleep je je naar je werk.

Blijf niet langer zitten in een job die je geen energie geeft. Ga op zoek naar een nieuwe baan en werkomgeving. In geen tijd zit je weer goed in je vel.

Weet je niet hoe je jezelf moet verkopen? Hulp bij je sollicitatiebrief nodig? Laat mij je brief schrijven! Voor de prijs hoef je het niet te laten. Noem het een investering in je toekomst!

Hulp nodig bij het sollicitatiebrief schrijven? Eén adres: Christine Bonheure van C'bon

Sollicitatiebrief blijft essentieel

Veel mensen sturen enkel hun cv door, zonder één woord extra uitleg. Niet doen, want dat is dé manier om direct in de vuilnisbak te belanden.

Cv én brief doen het samen!

Een goed cv is de basis. Een mooie sollicitatiebrief erbij waarin je duidelijk maakt waarom je de job wilt en wat je het bedrijf te bieden hebt, doet de rest.

Dank je voor de hulp bij het sollicitatiebrief schrijven

“Het verschil dat jouw sollicitatiebrief maakte, was werkelijk ongelofelijk. Hij bevat blijkbaar die magic touch die rekruteerders over de streep trekt. Bij nagenoeg elke brief die ik uitstuurde kreeg ik antwoord, meestal razendsnel én positief. Dank voor je hulp!”

Copywriter (!!!) Davy over de goede sollicitatiebrief die ik voor hem schreef.

 

Maak kennis met Christine Bonheure van C’bon

Voordat ik 5 jaar geleden C’bon opstartte, had ik er al 13 jobs op zitten. Overal waar ik me ging voorstellen, hoorde ik hoe opvallend mijn brief was. Mijn uiteenlopende professionele ervaring als lerares, bediende, ambtenaar en zelfstandige, mijn empathie én vlotte pen zorgen ervoor dat elke motivatiebrief een parel wordt.

C’bon helpt je vooruit, met veel empathie, nog meer ervaring én massa’s schrijftalent!”

Ik heb intussen al honderden sollicitanten geholpen. Hulp bij je sollicitatiebrief nodig? Ook jou help ik graag. In dit stappenplan sollicitatiebrief lees je er alles over.

Zo ziet Christine Bonheure van C'bon eruit
Tarieven voor het schrijven van een sollicitatiebrief van C'bon
%d bloggers liken dit: