Copywriting

Op zoek naar een copywriter met ervaring in blogs? Contacteer C'bon!

Waar hou ik me als copywriter mee bezig? Met ontzettend veel, maar vooral met leesbare bedrijfsblogs.

Copywriting, is dat een job?

Wat een vraag! Natuurlijk is copywriting en copywriter zijn een job. In mijn geval zelfs een meer dan voltijdse. Blij toe, want teksten schrijven is voor mij een echte passie. Schrijven houdt me uitdagend en creatief bezig. Dat zoeken naar dat ene juiste woord – pats-boem erop – vind ik in één woord zalig. Ik omschrijf me graag als copywriter met ervaring in blogs. In 2018 schreef ik zomaar eventjes 234 exemplaren. Allemaal gebaseerd op zoekwoordenonderzoek en volgens de regels van SEO (Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie). Als specialist SEO Gent zorg ik er met andere woorden voor dat mijn klanten via die bedrijfsblogs hoger scoren in Google.

SEO-copywriting doet je website hoger scorenNIEUW in het aanbod: C’bon levert nu ook een kant-en-klare mobielvriendelijke websites aan, inclusief:

 • SEO copywriting
 • domeinnaam
 • 1ste jaar hosting
 • 24/24 online hulp
 • all-in voor 1.555 euro (excl. btw)

Meer weten over je professionele website laten maken door C’bon?

Wat ik met je tekst wil bereiken?

Ik wil de tekst schrijven die in je hoofd zit. En daarbij de juiste woorden en de allerbeste argumenten gebruiken. Alleen dan ben ik tevreden. En jij ook.

Laat mij ook jouw pen zijn!

Waarvoor kan je bij me terecht?Enkele schrijfprojecten 

 • Je kan bij me aankloppen voor allerlei teksten, maar zoals hierboven gezegd vooral voor bedrijfsblogs. Want die schrijf ik ontzettend graag én goed, volgens de regels van de kunst. Mijn werkwijze als copywriter met ervaring in blogs? Ik bel deskundigen op, dikwijls werknemers van een bedrijf, stel hen vragen over een vooraf bepaald onderwerp, en zet hun antwoorden om in leesbare blogs. Altijd volgens de allerlaatste SEO-inzichten.
 • Christine Bonheure successfully completed the Keyword research course!Verder kan je bij me terecht voor interviews, reportages en persberichten.
 • Ook verkoopbrieven, zakelijke en commerciële teksten, mailings en nieuwsbrieven maken deel uit van mijn schrijfaanbod.
 • Wil je opvallender aanwezig zijn op sociale media? Ook hierbij kan ik je van dienst zijn: sociale media hebben weinig geheimen voor me.
 • Ten slotte vul ik je website met overtuigende inhoud, ook volgens de recentste SEO-inzichten. Ik heb hierbij maar één doel: je websitepagina’s hoger doen scoren in Google zodat de mensen die vinden. Nodig, want 85% van alle aankopen start online.

Speciaal aanbod voor PARTICULIEREN: ik herschrijf je sollicitatiebrief zodat hij effectief deuren opent. >>>

Werkinstrumenten van een copywriter: computer en koffie

De werkinstrumenten van een copywriter, let op de onmisbare koffie!

Schrijfprojecten

Vaak in opdracht van communicatiebureau Magelaan.

Websites

De volgende in opdracht van communicatiebureau Magelaan.

Copywriter met ervaring in blogs

Klik gerust even door, lees enkele blogs en bekijk wat ik voor jou kan betekenen.

Allemaal geschreven met kennis van SEO – Search Engine Optimization. Ik weet hoe je website hoger scoort in Google en heb daar de nodige opleidingen voor gevolgd. Die kennis heb ik intussen al meer dan eens in de praktijk gebracht. Copywriter met ervaring in blogs? Zeker en vast.

Hulp nodig met schrijven?

Stuur gerust een mailtje naar C’bon, je krijgt héél vlug een antwoord.

2 Responsesso far.

 1. […] Als freelance projectmanager online marketing geef ik mijn klanten altijd de volgende raad: “Wil je meer bezoekers op je website? Begin dan met bloggen en doe dat meteen op de goede manier, door rekening te houden met de principes van SEO.” Ik kan al niet meer tellen hoe vaak ik de volgende reactie heb gehad: “SEO, wat is dat voor een beest! Ik kan trouwens niet schrijven en heb ook niemand in dienst die dat kan.” Mijn reactie is dan steeds weer hetzelfde: “Ik kan ook niet schrijven. Doe zoals ik en huur iemand in, zo iemand als Christine Bonheure van C’bon.” […]

%d bloggers liken dit: