RPR Gent
IBAN BE26 9731 1510 9429   
BIC ARSPBE22
btw BE 0 878 937 982

Mijn cookiestatement/privacyverklaring.

Afspreken?

Kopje van C'bon
Graag tot binnenkort!

Ja! Laten we afspreken!

Telefoneer of mail me gerust als je wilt afspreken, ik blijf altijd beleefd en vriendelijk. Je kan ook altijd langskomen in mijn eigen content bureau in Gent, die mooie stad is echt niet zo ver weg. Wel graag eerst even een seintje. Woon je wat verder? Geen probleem, we leven in een digitale wereld!

Adresgegevens en telefoon

C’bon
Zuidakkerlaan 32
9041 Gent (Oostakker)
Gsm: +32 (0)495 14 07 09
E-mail: christine [at] c-bon.org

SEO vs SEA, ik help je vooral met SEO

Openingsuren C’bon

Van maandag tot en met vrijdag:

van 09 tot 12:30 uur en van 14:00 uur tot 17.30 uur

Op woensdagochtend werk ik niet, dan ga ik met hond Frodo urenlang wandelen in de vrije natuur.

Waarom de naam C’bon?

Mijn zoektocht naar een korte, goed klinkende naam leverde C’bon op. Ligt makkelijk in de mond, verwijst naar de Franse uitdrukking en heeft dezelfde positieve connotatie. Wat C’bon doet, doet C’bon goed. En dat zeggen anderen ook. Lees er maar even dit portret op na, dan weet je welk vlees je in de kuip hebt.

Van privé-interimbureau naar eigen tekstbureau

Twintig jaar lang ben ik als licentiate Germaanse Filologie (NL/EN) van job naar job gegaan. Alle jobs hadden te maken met taal, communicatie en coördinatie. Na mijn dertiende job creëerde ik in 2014 mijn eigen stekje als freelance copywriter gespecialiseerd in SEO en motivatiebrieven. Eerlijk? Ik had dat veel vroeger moeten doen.

Afspreken met C'bon? Je krijgt meteen een antwoord.
Wat C’bon doet, doet C’bon goed.

Waarom van job naar job?

Omdat ik vind dat je in je leven – en bij uitbreiding dus ook in je job – vooral gelukkig moet zijn. Want alleen zo doe je je werk met plezier én goed. Voor mij was regelmatig van job veranderen een levensnoodzaak. Ik leerde telkens andere mensen kennen en ontwikkelde nieuwe vaardigheden. Het leverde me een open geest op, een enorme flexibiliteit en een goede mensenkennis. Komt van pas bij mijn werk als freelance copywriter en storyteller.

C’bon in de pers

Goed idee, dat afspreken!

Bel me – +32 (0)495 14 07 09 – of stuur me een e-mail. Vlug én beleefd antwoord verzekerd.