Freelance copywriter

Op zoek naar een freelance copywriter? Iemand die de wervende tekst schrijft die in je hoofd zit? En die daarbij de juiste woorden en de allerbeste argumenten gebruikt?

In dat geval ben je bij C’bon aan het juiste adres. Teksten schrijven is mijn grootste passie die me uitdagend en creatief bezig houdt. Dat zoeken naar dat ene juiste woord – pats-boem erop – vind ik in één woord zalig. Alleen dan ben ik tevreden. En jij ook. Daar ben ik zeker van.

Een computer, twee handen, een werkend brein én een kop koffie: de werkinstrumenten van een freelance copywriter.
De werkinstrumenten van een freelance copywriter, let op de onmisbare koffie!

Freelance copywriter? Tekstschrijver in eigen tekstbureau

Een freelance copywriter houdt zich bezig met het schrijven, zeg maar het produceren van allerlei teksten. Dat klinkt allemaal heel machinaal en geautomatiseerd, maar niets is minder waar.

Akkoord, wie schrijft:

  • kent de taal grondig,
  • heeft een aantal technieken onder de knie,
  • weet hoe hij een correcte grammaticale zin op poten zet,
  • is de spelregels van het structureren van een tekst meester,
  • en heeft een uitgebreid arsenaal aan woorden en uitdrukkingen ter beschikking.

Maar schrijven is zo veel meer. Een foutloze tekst is daarom nog geen goede tekst. En hier komt het talent en de stijl van een copywriter bij kijken. Ik ben blij dat talent te kunnen aanbieden aan wie het kan gebruiken.

Laat mij ook jouw pen zijn!

Waarvoor kan je bij me terecht?

Je kan bij me aankloppen voor allerlei teksten, en dan vooral op het vlak van human interest. Door mijn empathische natuur kan ik me goed verplaatsen in de huid van de persoon tot wie je tekst zich richt. 

Enkele schrijfprojecten

De Punt Gazet
Horen, zien en Mechelen
UGent personeelsmagazine
REVAzinePulderbos NieuwsbrievenAlgemene dossiers

Allemaal als freelance copywriter in opdracht van communicatiebureau Magelaan.

Freelance copywriter inhuren?

Huur freelance copywriter C’bon in. Gewoon doen. Ik ben gedreven, empathisch, enthousiast en vooral betaalbaar. Tip? Contact opnemen kost niets.

Jouw sollicitatiebrief bevat blijkbaar die magic touch die rekruteerders over de streep trekt. Bij nagenoeg elke brief die ik uitstuurde kreeg ik antwoord, meestal razendsnel én positief.

Davy

Copywriter