Copywriter SEO

Copywriter SEO C'bon schrijft webteksten die hoog scoren én die mensen van a tot z lezen.
Communicatiebureau Magelaan uit Gent noemt me zelfs SEO Queen!

Naar de top in Google met goede content! Wil je dat je website hoog scoort in Google en co? Is het je ultieme droom om op die eerste Google-pagina te belanden bij een bepaalde zoekopdracht en zo veel meer potentiële klanten te bereiken? Zet deze ervaren copywriter SEO Gent dan aan het werk!

Voor jou schrijf ik geoptimaliseerde webteksten en blogs die je website hoger doen ranken. Of ik bezorg je meteen een gloednieuwe website.

Eén ding is zeker: deze copywriter SEO Gent doet zoveel meer dan enkel schrijven. Wist je dat ik in mijn eentje een content bureau in Gent draaiende houd dat zich specialiseert in content marketing, online marketing en digitale marketing?

Ik gooi er meteen even een duur woord tegenaan: als copywriter SEO doe ik aan SEO of zoekmachineoptimalisatie en dat doe ik op de enige juiste manier. Wie zoekt naar specialist SEO Gent komt alvast op mijn website uit.

Ik ken de knepen van het vak, heb al veel online en offline cursussen gevolgd en houd me op de hoogte van alle wijzigingen. Nodig, want de SEO-regels durven al eens te veranderen. Zo is keyword stuffing van de juiste zoekwoorden al een hele tijd geen optie meer, en gelukkig maar.

Kort, wat kan ik voor jou betekenen?

 1. Schrijven van leesbare SEO blogs rond rankende zoekwoorden,
 2. Optimaliseren van je bestaande website,
 3. Je een volledig nieuwe SEO vriendelijke website bezorgen.

Wat is SEO of zoekmachineoptimalisatie?

SEO of zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat je website hoog scoort in de zoekresultaten van zoekmachines. Een aantrekkelijke website hebben vol toeters en bellen volstaat niet meer om je ideale klant aan te trekken.

Is je website geschreven zonder kennis van SEO? Zonder interne of externe links? Zonder waardevolle content of kwalitatieve content? En zonder gebruik te maken van tools die je het belangrijkste zoekwoord tonen?

In dat geval bereik je niemand, toch niet zonder dure adwords in SEA. En dat kan toch de bedoeling niet zijn. Meer uitleg nodig over SEO vs SEA?

Geoptimaliseerde websites voor zoekmachines:

 • genereren meer organisch en dus gratis verkeer,
 • verhogen de online vindbaarheid,
 • leveren nieuwe leads op,
 • boosten je naambekendheid,
 • en doen je omzet stijgen.

Heb je nog meer redenen nodig om je op weg te zetten? Lees 4 redenen waarom je als ondernemer moet bloggen.

Wil je zelf instaan voor je eigen SEO-optimalisatie of het creëren van nieuwe content? Dat kan uiteraard, deze zes SEO-tips helpen je al een eind op weg.

Houd er echter rekening mee dat het schrijven van SEO teksten of een SEO-blog van hoge kwaliteit veel tijd vraagt.

Wat doe ik als ERVAREN copywriter SEO Gent?

Ik help je op de volgende drie manieren:

1. Ik schrijf goede SEO blogs rond rankende zoekwoorden

SEO blogs verhogen je ranking op Google en andere online zoekmachines. Resultaat? Door je goede positie word je online vlugger gevonden. En dat is nodig, want 85% van de aankopen begint online.

Door het schrijven van blogs slaag je er bovendien in een hogere ranking te halen op meerdere zoekwoorden.

Blogs bezorgen je een goede vindbaarheid in Google, indien SEO geschreven rond het juiste sleutelwoord. Je ziet het gratis organisch verkeer naar je website dag na dag groeien.

Tekst op afbeelding: Bedankt voor de blogs. Eerst en vooral wil ik je bedanken voor de kwaliteit van de teksten. Een heel dikke proficiat, ik ben bijzonder blij met het resultaat. Mocht er een Nobelprijs zijn voor copywriters, ik zet je op de lijst der genomineerden. Goed bezig, copywriter SEO!
Compliment van Dirk Baert, CEO van Elandir.be, voor wie ik als copywriter SEO aan de slag ben.

Dé basis van het schrijven van een goede SEO blog is inderdaad op zoek te gaan naar de juiste zoekwoorden in jouw branche. Dat zijn die woorden die mensen invoeren in het zoekvenster van Google als ze op zoek zijn naar online content over jouw product of dienst, of een antwoord op hun vraag.

Het juiste zoekwoord kan een breed zoekwoord zijn, of eerder een niche zoekwoord. Om deze te vinden bestaat er dure software. Maar je kan ook een beroep doen op een specialist copywriter SEO, een ervaren ghostblogger, iemand als C’bon die instaat voor goede copywriting van aantrekkelijke teksten die zeer leesbaar zijn.

Meteen een tweewekelijks blogabonnement nemen? Klop aan bij C’bon.

Op deze manier help ik je als tekstschrijver blogs verder.

Deze blogger vind de juiste onderwerpen voor blogs.
Gewoon doen!

2. Ik optimaliseer je bestaande website

Kan je bestaande website wel een SEO-update gebruiken? Ook hiervoor ben je bij C’bon aan het juiste adres. Wat doe ik voor jou?

 • Ik herschrijf je teksten rond een bepaald sleutelwoord, met een analyse van sleutelwoorden als belangrijke eerste stap,
 • plaats dat woord, die combinatie van woorden of die zin op cruciale plaatsen in de tekst,
 • zorg voor aantrekkelijke titels en metadescriptions die de juiste mensen doen doorklikken zodra ze je vinden via de zoekmachines,
 • geef je webteksten de juiste lengte,
 • en zorg dat de inhoud logisch, gestructureerd én leesbaar aan elkaar hangt, op een natuurlijke manier dus, zodat de bezoekers langer op je website blijven.
Wil je een website die werkt? Contacteer C'bon.
Kwaliteit en ervaren deskundigheid gegarandeerd.

3. Ik bezorg je een volledig nieuwe SEO vriendelijke website

Wil je je eigen professionele website laten maken die gevonden wordt door Google én door geïnteresseerde bezoekers? C’bon helpt je graag. Ik neem je alles uit handen, van a tot z. Voor slechts 1.555 euro (excl. btw) krijg je:

 • een mobielvriendelijke website
 • SEO copywriting en aantrekkelijke content op basis van zoekwoordenonderzoek
 • domeinnaam
 • 1ste jaar hosting
 • 24/24 online hulp
 • Meer info?
SEO copywriter C'bon bezorgt je een rankende website.

Enkele referenties

SEO copywriter van websites

Contacteer me gerust, dan stuur ik je een aantal gerealiseerde websites door.

SEO copywriter van blogs

Klik door naar mijn eigen C’bon-blogs, en de blogs van Magelaan. Wil je andere voorbeelden van mijn werk als content marketeer en copywriter SEO? Contacteer me!

Optimaliseren van websites

Ook hier geldt: contacteer me maar.

Tarieven copywriter SEO Gent?

Wil dat je website hoger rankt? Neem dan contact op met C’bon, deze copywriter SEO maakt je website vindbaar.

PS: De handige tool die ik gebruik om de juiste keywords te vinden – en dat is SECockpit – bezorgt mij en mijn klanten vrijwel altijd een goede ranking.

Tariefkaart van C'bon, SEO copywriter in Gent.
De superklantenservice krijg je er volledig GRATIS bij!

Jouw sollicitatiebrief bevat blijkbaar die magic touch die rekruteerders over de streep trekt. Bij nagenoeg elke brief die ik uitstuurde kreeg ik antwoord, meestal razendsnel én positief.

Davy

Copywriter