Vacatures schrijven

Overtuigende vacatures schrijven, dat is wat C'bon doet!
Om een goede vacature te schrijven heb je toch wel wat talent nodig. Kan je het niet zelf? Besteed het dan uit!

Heb je moeite om de juiste kandidaten te vinden voor je vacature of vacatures – meervoud? Heb je een overtuigende, menselijke en vooral wervende vacaturetekst nodig? Doe dan een beroep op copywriter van vacatures C’bon: “Want aantrekkelijke vacatures schrijven, dat is wat ik doe! Mét aandacht voor SEO zodat jouw aanbod vindbaar is voor mensen die ernaar zoeken.” En niet alleen op Google For Jobs!

Ik stel me even aan jou voor. Ik ben Christine Bonheure van C’bon, freelance copywriter SEO met specialisatie in het schrijven van motivatiebrieven én vacatures schrijven.

Als copywriter met jarenlange ervaring in het opstellen van overtuigende sollicitatiebrieven werp ik me sinds kort – met succes – op het schrijven van vacatureteksten.

Vind je het vreemd dat ik zowel werkzoekenden als werkgevers help? Dat is in feite alleen maar logisch.

Want weet je wat écht belangrijk is in een sollicitatiebrief? Je wilt dat de ontvanger van de brief ervan overtuigd raakt dat de persoon die solliciteert een gesprek waard is.

Hetzelfde geldt bij het vacatures schrijven. Een overtuigende vacature hoort goede kandidaten bij de kraag te grijpen. Een goede openingszin in de vacature helpt daarbij! Hen duidelijk maken dat jouw bedrijf een zeer interessante functie aanbiedt. Een goede vacature spoort potentiële kandidaten aan in actie te schieten en te solliciteren.

Opvallende vacatures schrijven? Dat doe ik voor jou!

Als professioneel copywriter help ik jou met vacatures schrijven die:

  • zich écht onderscheiden van de rest,
  • de unieke voordelen van jouw bedrijf en de functie op een aangenaam leesbare manier benadrukken,
  • de wensen en verlangens van de lezer direct aanspreken, zodat die zich aangesproken voelt en in actie komt.

En dat alles in een wervende stijl, in woorden die eenvoudig zijn en toch overtuigen.

Het is mijn doel om unieke, betrouwbare en deskundige vacatures te schrijven die écht aantrekkelijk zijn voor kandidaten. Dus vacatures schrijven die de juiste mensen aantrekken en aansporen tot actie.

De juiste opbouw van een vacature is daarbij cruciaal – maar dat is iets wat je wellicht wel weet.

Een voorbeeld van één van mijn vacatures?

Hier vind je alvast een voorbeeld van een wervende vacature voor en na.

Scrol op die pagina even naar beneden, dan zie je welke vacature een klant me heeft gestuurd en wat ik ervan gemaakt heb.

Klik zeker door, dan zie je wat ik voor jou kan betekenen bij het vacatures schrijven. En dan besef je wellicht ook beter waarom je vacaturetekst laten schrijven niet zo’n slecht idee is.

C’bon hanteert een unieke SEO-aanpak bij het vacatures schrijven

SEO queen focust zich nu ook op vacatures schrijven. Online vindbaarheid gegarandeerd;
Wist je dat ik SEO queen word genoemd door mensen die er behoorlijk wat van weten? (De mensen van Magelaan)

Door mijn empathie, levenservaring, intelligentie en copywritingskills ben ik in staat om unieke, aantrekkelijke vacatureteksten te schrijven die sollicitanten écht inspireren tot actie.

Voor jou schrijf ik een goede vacaturetekst die de ideale kandidaat aantrekt die het best bij de functie en je bedrijf past.

Bovendien – en dat is UNIEK – zorg ik er door mijn kennis van SEO-technieken voor dat je vacature hoger rankt en dus zichtbaarder wordt. Ik doe er alles aan opdat de beste kandidaat je jobaanbod ook vindt. Want een vacature die niet gevonden wordt is verlies van tijd, geld en energie. Te vermijden dus.

Samenwerken met C’bon levert je minstens 4 voordelen op

Als freelance copywriter schrijf ik unieke, creatieve, opvallende en niet conventionele vacatureteksten. Mijn vacatureteksten springen boven het maaiveld uit, net omdat ze zo aantrekkelijk, warm en empathisch geschreven zijn. Lees mijn voorbeeld van een wervende vacaturetekst er inderdaad maar eens op na.

Wat kan ik jou bieden?

1. Veel bruikbare professionele ervaring

Ik heb al heel wat professionele watertjes doorzwommen. Voordat ik startte als zelfstandig copywriter had ik maar liefst dertien communicatiejobs achter de rug, in verschillende sectoren. Voor meer info verwijs ik je naar mijn Linkedin-profiel.

LinkedIn-profiel van Christine Bonheure van C'bon

Door mijn uitgebreide professionele ervaring in diverse sectoren heb ik dan ook een goed beeld van wat een kandidaat zoekt in een job.

Die ervaring en kennis neem ik uiteraard mee bij het vacature schrijven. De belangrijkste primaire arbeidsvoorwaarden steek ik altijd in een extra aantrekkelijk jasje.

2. Veel empathisch talent

Een KernTalentenAnalyse toonde aan dat ik over drie soorten empathie beschik. En daar doe ik vanzelfsprekend een beroep op bij het vacature schrijven. Door relevante informatie te geven in een aangenaam en aantrekkelijk lezende tekst vol inlevingsvermogen creëer ik de perfecte vacaturetekst op jouw maat.

En wat is daarvan het resultaat? Jij vindt de voor jou geschikte kandidaat.

Vaak geef ik concrete voorbeelden en beschrijf ik de functie op een uiterst aangename en positieve manier. Ik beschrijf de primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden en extralegale voordelen op een zodanig aantrekkelijke manier dat de sollicitanten gestimuleerd en gemotiveerd worden om in actie te schieten. Niet in actie schieten zou doodzonde zijn.

Wil je een voorbeeld? Deze werkelijk onleesbare en onaantrekkelijke vacature voor verpleegkundige heb ik menselijk en empathisch herschreven.

3. Intelligentie in actie

Door mijn logisch verstand te gebruiken bij het vacature schrijven vermijd ik ongeschikte kandidaten. Zo weet ik welke fouten in vacatureteksten ik moet vermijden om kandidaten niet af te schrikken.

Ik schrijf unieke vacatures op een samenhangende, en – toegegeven – niet erg conventionele manier. Maar ik slaag er wel de lezer te lezer ervan te overtuigen dat de vacature speciaal voor hem of haar is geschreven.

Mijn verstand stelt me in staat een goede beschrijving te geven van wat verwacht, maar ook van wat geboden wordt.

4. Gemiddeld 40 % meer sollicitanten

Ten slotte ben ik in staat doeltreffende vacatures te schrijven die gemiddeld 40 % meer sollicitanten aantrekken dan gemiddeld. Dat is een cijfer dat enkele van mijn klanten me onlangs hebben doorgespeeld.

Jij vindt je perfecte kandidaat dus veel sneller.

Toptalent trek je aan met een menselijke functiebeschrijving

Wil je het neusje van de zalm aantrekken? Dan heb je een aantrekkelijke vacaturetekst op maat nodig die de essentie van jouw merk en het unieke karakter van de vacature weergeeft opvalt in een zee van concurrentie.

Als copywriter gespecialiseerd in vacatures schrijven help ik je graag de ideale kandidaat voor jouw organisatie te vinden.

Nog steeds sceptisch? Mijn voorbeeld van een wervende vacaturetekst al gelezen? Dat is al de derde keer dat ik dat voorstel. 🙂

Zin om de war for talent te winnen?

Neem dan vandaag nog contact met me op en laat me jou mijn uitzonderlijke expertise zien op het gebied van creatieve vacatureteksten.

Je motivatiebrief leest vlot, de boodschap en vooral het enthousiasme komen veel duidelijker naar voren. Ik ben diep onder de indruk.

Richard

Jurist