Copywriter SEO

Wil je dat je website hoog scoort in Google en co? Is het je ultieme droom om op die eerste Google-pagina te belanden bij een bepaalde zoekopdracht? Zet dan deze copywriter SEO dan aan het werk! Voor jou schrijf ik geoptimaliseerde webteksten en blogs die je website hoger doen ranken. Of ik bezorg je meteen een gloednieuwe website.

Ik gooi er even een duur woord tegenaan: als copywriter SEO doe ik aan SEO of zoekmachineoptimalisatie. Wie zoekt naar specialist SEO Gent komt op mijn website uit. Ik ken de knepen van het vak, heb al veel online en offline cursussen gevolgd en houd me op de hoogte van alle wijzigingen. Nodig, want de SEO-regels durven al eens te veranderen.

Wat is SEO of zoekmachineoptimalisatie?

SEO of zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat je website hoog scoort in de zoekresultaten van zoekmachines. Een aantrekkelijke website hebben vol toeters en bellen volstaat niet meer. Is je website geschreven zonder kennis van SEO? Dan bereik je niemand, toch niet zonder dure adwords. En dat kan toch de bedoeling niet zijn.

Geoptimaliseerde websites voor zoekmachines genereren meer organisch en dus gratis verkeer, leveren nieuwe leads op, boosten je naambekendheid en doen je omzet stijgen. Nog meer redenen nodig om je op weg te zetten? Lees 4 redenen waarom je als ondernemer moet bloggen.

Mijn vraag aan jou: waar wacht je nog op?

Wat doe ik als copywriter SEO?

Ik help je op de volgende drie manieren:

1. Ik optimaliseer je bestaande website

  • Ik herschrijf je teksten rond een bepaald sleutelwoord, de analyse ervan is de belangrijke basisstap,
  • plaats dat woord of die zin op cruciale plaatsen in de tekst,
  • zorg voor aantrekkelijke titels en metadescriptions die mensen doen doorklikken zodra ze je vinden via de zoekmachines,
  • geef je webteksten de juiste lengte en zorg dat de inhoud logisch en gestructureerd aan elkaar hangt,
  • en investeer in links naar je website, want die doen wonderen.

2. Ik bezorg je een volledig nieuwe SEO vriendelijke website

Wil je je eigen professionele website laten maken die gevonden wordt door Google én door geïnteresseerde bezoekers? C’bon helpt je graag. Ik neem je alles uit handen, van a tot z. Voor slechts 1.555 euro (excl. btw) krijg je:

  • een mobielvriendelijke website
  • SEO copywriting, op basis van sleutelwoordenonderzoek
  • domeinnaam
  • 1ste jaar hosting
  • 24/24 online hulp

3. Ik schrijf leesbare SEO blogs rond rankende zoekwoorden

SEO blogs verhogen je ranking op Google. Resultaat? Je wordt online vlugger gevonden. En dat is nodig, want 85% van de aankopen begint online. Door het schrijven van blogs slaag je er bovendien in te ranken op meerdere zoekwoorden. En niet alleen die exemplaren waarrond je je website hebt geschreven.

Dé basis van het schrijven van SEO blogs is op zoek te gaan naar de juiste zoekwoorden in jouw branche. Dat zijn die woorden die mensen invoeren in het zoekvenster van Google of andere zoekmachines als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst. Er bestaat dure software waarmee je de juiste zoek- of sleutelwoorden vindt. Maar je kan ook een beroep doen op een specialist copywriter SEO, iemand als C’bon. Eén ding is zeker: blogs bezorgen je een hogere score in Google, indien SEO geschreven rond het juiste sleutelwoord.

Meteen een tweewekelijks blogabonnement nemen? Klop aan bij C’bon.

Enkele referenties

SEO copywriter van websites

De CijferraadOptica DesignBakkerij De Maeyer
Ken je KernTalentenHey Motion!*De Nestor*
Fedeco*Valyou*Birgit Schoonheere*
Lifthing*Advocaat De Keyser*Wase Werkplaats*
W-Technics*W-Green*De Punt*

Websites met een sterretje? Geschreven in opdracht van communicatiebureau Magelaan

SEO copywriter van blogs

MagelaanDakwerken DurieuxHomeprotec
VerrijcktKen je KernTalentenBP Decor
Bart Van de ClootLapis ArteMercator Cleaning
Fietsen MintjensWolf SecurityC’bon

Klik gerust even door, lees enkele blogs en bekijk wat ik voor jou kan betekenen.

Wil dat je website hoger rankt?

Neem dan contact op met C’bon, deze copywriter SEO maakt je website vindbaar.

Christine, het is je weer gelukt. Een goeie blog af te leveren die vlot leest, inhoudelijk helder is én scoort voor SEO.

Leander De Cauter

CEO Magelaan