De beste contentkalender 2020? De Magenda, natuurlijk!

Update 16/12/2019

Magenda 2020, inhaakkalender 2020, contentkalender 2020

Regelmatig schrijf ik blogs over wat ik professioneel doe en meemaak. Die blogs deel ik dan op sociale media. Tja, als zelfstandig copywriter hoor je schrijfopdrachten in de wacht te slepen en dat lukt niet als je jezelf niet af en toe in de kijker zet. Weet je waar ik mijn inspiratie haal voor veel socialemediaposts? In de Magenda, de allerbeste contentkalender 2020, ook wel inhaakkalender 2020 genoemd.

Mijn socialemediastrategie?

Drie keer per week post ik iets op Facebook. Dat kan een blog zijn, maar ook een post over iets wat ik heb meegemaakt of een verwijzing naar de actualiteit. Mijn posts gaan niet altijd over mezelf – spaar mij én mijn volgers! – maar behandelen uiteenlopende onderwerpen. Altijd en graag met humor. Waar ik mijn inspiratie haal? Uit kranten, het nieuws, de wereld van de muziek en de literatuur, de cultuur. Maar even vaak uit een socialemediakalender. En niet zomaar één, wel de aller-, aller- allerbeste in Vlaanderen en ver daarbuiten: de Magenda van Magelaan. Hoe ik weet dat die de beste is? Omdat ik eraan heb meegewerkt, tiens! Het goede nieuws? De nieuwe Magenda, contentkalender 2020 of inhaakkalender 2020, is voor iedereen beschikbaar in pdf-vorm.

Die inhaakkalender 2020 is er ook voor jou!

Kan die contentkalender 2020 jou ook van dienst zijn? Profiteer ervan! De Magenda is maar één klik verwijderd, je kan hem GRATIS downloaden op de website van Magelaan. Zeker doen!

Wat maakt deze contentkalender 2020 zo goed?

In de contentkalender 2020 staan de Dagen van… heel overzichtelijk en praktisch opgelijst. Rechttoe rechtaan, zonder poespas. De dagen zijn gewijd aan een bepaald thema, een verjaardag, een onderwerp waaraan je aandacht kan besteden. Eerlijk? Ik vind die inhaakkalender 2020 superhandig en efficiënt! Heb ik geen inspiratie, dan volstaat het om even de Magenda te openen. Binnen een paar seconden vind ik dan een onderwerp waarover ik iets kan posten. Indien het even kan met een humoristische inslag en een leuk bijbehorend beeld. Beelden haal ik trouwens vrijwel altijd van de gratis fotosite Pixabay. Prachtige foto’s vind je daar over van alles en nog wat, meer dan 1,6 miljoen stuks! De Magenda is een superhandig werkinstrument. Gedaan met last-minuteposts! Zodra het maandag is, bekijk ik welke Dagen van… eraan komen en weet ik meteen waar ik aandacht kan aan besteden.

Magenda 2020

Veel succes en inspiratie gewenst!

En met deze positieve noot sluit ik af. Tot de volgende!

Deze blogger vind de juiste onderwerpen voor blogs.

© C’bon

Misschien ook geïnteresseerd in een van de onderstaande blogs?

4 redenen waarom je als ondernemer moet bloggen

4 redenen waarom je als ondernemer moet bloggen

Onverklaarbare toevalligheden? Daar bots ik regelmatig op

Onverklaarbare toevalligheden? Daar bots ik regelmatig op

Goede sollicitatiebrief opent deuren – C’bon helpt

Goede sollicitatiebrief opent deuren – C’bon helpt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Bieke Put

  Hé, dank je wel! Dit is net wat ik nodig had als inspiratie voor mijn socialemediaposts.

 • Christine

  Graag gedaan, Bieke!

 • Iris

  Superhandig. Wordt dit ook voor 2020 gemaakt?

 • Christine

  Dag Iris
  Wellicht wel! Ik houd je op de hoogte als de nieuwe eraan komt.

 • Iris

  Top! Dank je.