Copywriter Gent gezocht? Ik raad C’bon aan, van harte!

Op zoek naar een copywriter in Gent? Dan beveel ik je Christine Bonheure van C’bon aan, van harte. Waarom ik dat doe? Omdat C’bon mijn eigen copywritingbedrijfje is, tiens! En ik mezelf en mijn schrijftalenten dus heel goed ken. Het is net door die interne kennis dat ik je kan garanderen dat C’bon goed werk aflevert. Kort? Als freelance copywriter specialiseer ik me in SEO en verzet ik graag schrijfwerk als tekstschrijver blogs. Bovendien gebruik ik mijn commerciële talent in overtuigende motivatiebrieven.

Lees zeker verder, dan lees je wat ook anderen van me denken. Weet je wat, ik speel je gelijk al één toffe getuigenis door.

Mieke Verbeeke, Moooby: “Jij en letters! Een droom!”

Copywriter Gent gezocht? C'bon is een goede.

C’bon, copywriter in Gent – Oostakker

Ik werk en woon in Oostakker, een deelgemeente van Gent. Als ik zeg dat ik copywriter in Gent ben, is daar dus geen woord van gelogen. Vaak werk ik vanuit mijn supergezellige kantoortje thuis, maar even dikwijls ter plaatse bij communicatiebureau Magelaan in Gent, waar ik werk als freelance huiscopywriter.

Ik fiets dan zes kilometer hun richting uit en beland er in een speciaal voor mij ingericht kantoortje. Win-win voor mij én voor hen. Hebben ze een copywriter nodig, dan komen ze mijn kamertje binnengewandeld en vragen ze me of ik de job zie zitten. Hebben ze geen werk voor me, dan doe ik daar het schrijfwerk voor mijn andere klanten. Het resultaat? Nooit werk te kort.

Variatie troef bij Magelaan

Communicatiebureau Magelaan heeft een enorme waaier aan klanten. Ik kom dan ook in contact met een grote variatie aan opdrachten:

 • SEO-copy en webcopy
 • Folders en brochures, nieuwsbrieven, campagnes en persberichten
 • Bedenken van nieuwe namen en slogans
 • Copywriting van advertenties, ook voor Facebook en LinkedIn
 • Artikels voor tijdschriften en personeelsbladen

Veel te veel om allemaal op te sommen. En weet je wat telt? Ik doe alles dolgraag. Hoe meer variatie ik heb in mijn schrijfwerk – én mijn leven in het algemeen – hoe beter. Variatie is al levenslang mijn drijfveer. Ik schrijf dus vaak over uiteenlopende zaken, in uiteenlopende vormen, voor uiteenlopende klanten. Mijn blik op de wereld is open en mijn algemeen kennisniveau ligt hoog. Weet je wat? Ik laat even de CEO van Hello Frank aan het woord:

Frank Bongers: “Dank je voor je tekst. Weer superleuk geschreven. Ziet er helemaal in orde uit. Ik kan amper iets opmerken op je excellente schrijfsels.”

Copywriter Gent gespecialiseerd als copywriter SEO

Voor andere klanten schrijf ik vooral SEO-blogs en dat doe ik ontzettend graag. Geef me een longcopy-opdracht en ik begin eraan met goesting. Weet je wat ik het sterkst vind aan mijn blogs als copywriter in Gent?

 • Ze scoren hoog in Google. Telkens als ik aan een blog begin, doe ik altijd eerst een zoekwoordenonderzoek en houd daarbij rekening met de verschillende types zoekwoorden. Daarna volgt er nog een concurrentieanalyse. Want niet alleen het zoekvolume is belangrijk, ook de haalbaarheid van het sleutelwoord.
 • Mijn blogs zijn vooral leesbaar, geschreven in een menselijke en eenvoudige taal. Ik erger me dood aan teksten vol hoogdravend taalgebruik. Leesbaarheid en eenvoud staan bij mij met stip op nummer één.
 • Door mijn drie soorten empathie – duidelijk geworden via een KernTalentenanalyse – schrijf ik op een inlevende manier die de lezers aanspreekt. Ja hoor, zelfs als de blog dakwerken als onderwerp heeft. Ik laat even Kaz aan het woord….

Kaz Elm, directiemedewerker Durieux dak- en gevelrenovatie: “Ik ga zitten in de zetel, lees een blog die jij hebt geschreven. En ik blijf lezen, tot het eind. Super!”

C'bon, copywriter in Gent, houdt ervan te vertellen. Mondeling én schriftelijk.
Over dit duifje kan ik ook wel een blog of vijf verzinnen…

Motivatiebrieven voor anderen

Ik schrijf ook motivatiebrieven voor mensen die zich niet zo goed weten te verkopen, althans niet schriftelijk. Doordat ik zelf dertien jobs heb gehad, heb ik ontelbare keren gesolliciteerd. Je kan me dus ervaringsdeskundige noemen. Heel vaak kreeg ik een compliment over mijn brief.

Een paar voorbeelden?

 • Bij Het Volk zeiden ze: “Zo’n brief hebben we hier nog nooit gelezen”.
 • De Gentenaar zei: “De job is voor jou, gewoon op basis van je brief”.
 • Bij het Communicatiehuis wilden ze kennismaken met “de persoon die deze opmerkelijke brief geschreven heeft.”

Op een empathische manier maak ik van elke motivatiebrief een echte verkoopbrief. Mijn sollicitatiebrieven zitten trouwens altijd heel gestructureerd en overzichtelijk in mekaar: telkens vier aparte alinea’s in een supereenvoudige taal. En ze scoren, dat bewijs ik aan de hand van de volgende getuigenis van Carine. Kort na het versturen van haar brief mocht ze zich gaan voorstellen voor een job die de hare zou worden.

Carine, verpleegkundige: “Ongelofelijk, wat een pareltje! Je brief past volledig bij mijn persoonlijkheid en karakter en het enthousiasme spat ervan af.”

Kan deze copywriter in Gent iets voor jou betekenen?

Wil je een copywriter inhuren? Laat me dan wat weten. Ik help je vooruit, met veel empathie, nog meer ervaring én massa’s schrijftalent!

Iets wat ik nog niet heb vermeld, mijn prijzen:

 • De prijzen voor mijn motivatiebrieven liggen vast, klik maar even door.
 • Voor een blog reken ik 150 euro per stuk aan, excl. btw, inclusief zoekwoorden- en concurrentieonderzoek.
 • Voor andere zaken stuur je me maar een mailtje.

En wees gerust, deze copywriter in Gent antwoordt altijd meteen en heel beleefd. Wil je trouwens meer weten over SEO-optimalisatie en de zaken waar ik me zoal mee bezighoud?

C'bon

Zuidakkerlaan 32
9041 Gent (Oostakker)
Telefoon: 0495 14 07 09
E-mail: christine@c-bon.org

Openingsuren

Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
WoensdagGesloten
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Wil je zelf teksten schrijven? Dan zet ik je in deze blog over Persuasive Copywriting van Andy Maslen graag op weg.

Tot binnenkort!

Deze blogger vind de juiste onderwerpen voor blogs.

© C’bon

C’bon heeft veel passies. Muziek is er één van. Wie haar grootste idool is, wordt meteen duidelijk in onderstaande blog.

Wat als je niet kan slapen? Ik heb de remedie gevonden!

Wat als je niet kan slapen? Ik heb de remedie gevonden!

Wanneer zet je de stap naar een nieuwe website?

Wanneer zet je de stap naar een nieuwe website?

De ongeschreven regels van een topfotograaf

De ongeschreven regels van een topfotograaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *