Copywriter Gent gezocht?

Copywriter Gent gezocht? C'bon is alvast een goede tekstschrijver.

Op zoek naar een copywriter Gent? Specifiek een copywriter in Gent nodig? Dan beveel ik je Christine Bonheure van C’bon aan, van harte.

Waarom ik dat doe? Omdat C’bon mijn eigen copywritingbedrijfje is, tiens! En ik mezelf en mijn schrijftalenten dus heel goed ken.

Het is net door die interne kennis dat ik je kan garanderen dat C’bon goed werk aflevert.

Wat doet deze Gentse copywriter?

Lees zeker verder, dan lees je wat ook anderen van me denken. Weet je wat, ik speel je gelijk al één toffe, warme én gemeende getuigenis door.

Mieke Verbeeke, Moooby: “Jij en letters! Een droom!”

Tarieven C’bon, jouw copywriter uit Gent – Oostakker

Ik werk en woon in Oostakker, een deelgemeente van Gent. Als ik dus zeg dat ik copywriter uit Gent ben, is daar dus geen woord van gelogen.

Vaak werk ik als content creator vanuit mijn supergezellige kantoortje thuis. Maar even dikwijls vind je me in communicatiebureau Magelaan in Gent, waar ik werk als freelance huiscopywriter.

Ik fiets dan zes kilometer hun richting uit en beland er in een speciaal voor mij ingericht kantoortje. Win-win voor mij én voor hen.

Hebben ze een goede copywriter nodig, dan komen ze mijn kamertje binnengewandeld en vragen ze me of ik de job zie zitten. Hebben ze geen werk voor me, dan schrijf ik daar ter plekke tal van vlotte teksten voor andere klanten. Het resultaat? Nooit werk te kort.

Tarieven van C'bon, copywriter Gent.
Wil je de tarieven van deze Gentse copywriter kennen? Klik dan gewoon even door… Meer info over mijn werk? Die vind je hieronder.

Variatie troef bij communicatiehuis Magelaan

Communicatiebureau Magelaan heeft een enorme waaier aan klanten. Ik kom dan ook in contact met een grote variatie aan opdrachten:

 • Copywriter/SEO-specialist, SEO-copy, copy voor websites en sleutelwoordenonderzoek
 • Folders en brochures, nieuwsbrieven, campagnes en persberichten
 • Bedenken van nieuwe namen en slogans
 • Copywriting van advertenties, ook voor Facebook en LinkedIn
 • Online marketeer voor de bekende social media channels
 • Content marketeer en schrijver van artikels voor tijdschriften en personeelsbladen
 • Zelfs copywriter en events medewerker…

Veel te veel verschillende schrijfopdrachten om allemaal op te sommen

En weet je wat telt? Ik doe alles dolgraag. Hoe meer variatie ik heb in mijn schrijfwerk – én mijn leven in het algemeen – hoe beter. Variatie is al levenslang mijn drijfveer.

Ik zet content centraal – het belang van content, weet je wel? – en schrijf dus vaak in een duidelijke taal over uiteenlopende zaken, in uiteenlopende vormen, voor uiteenlopende klanten.

Mijn blik op de wereld is open en mijn algemeen kennisniveau ligt hoog. Weet je wat? Ik laat even de CEO van Hello Frank aan het woord:

Frank Bongers: “Dank je voor je tekst. Weer superleuk geschreven. Ziet er helemaal in orde uit. Ik kan amper iets opmerken op je excellente schrijfsels.”

Mijn specialisatie? Ik ben copywriter SEO

Voor andere klanten schrijf ik vooral SEO-blogs en dat doe ik ontzettend graag. Geef me een longcopy-opdracht en ik begin eraan met veel goesting. Weet je wat ik het sterkst vind aan mijn blogs als copywriter in Gent?

 • Ze scoren hoog in Google. Telkens als ik aan een blog begin, doe ik altijd eerst een keyword onderzoek en houd daarbij rekening met de verschillende types zoekwoorden. Daarna volgt er nog een concurrentieanalyse. Want niet alleen het zoekvolume is belangrijk, ook de haalbaarheid van het sleutelwoord of keyword.
 • Mijn creatieve blogs zijn vooral leesbaar, geschreven in een menselijke en eenvoudige taal. Ik erger me dood aan teksten vol hoogdravend taalgebruik. Leesbaarheid, eenvoud en vlotte teksten staan bij mij met stip op nummer één. Efficiënte teksten, die krijg je van me.
 • Door mijn empathische natuur schrijf ik op een inlevende manier die de lezers aanspreekt. Ja hoor, zelfs als de blog dakwerken als onderwerp heeft. Ik laat even Kaz aan het woord….

Kaz Elm, directiemedewerker Durieux dak- en gevelrenovatie: “Ik ga zitten in de zetel, lees een blog die jij hebt geschreven. En ik blijf lezen, tot het eind. Super!”

C'bon, copywriter Gent, houdt ervan te vertellen. Mondeling én schriftelijk.
Over dit duifje kan ik ook wel een blog of vijf verzinnen…

Motivatiebrieven voor anderen

Ik schrijf ook motivatiebrieven voor mensen die zich niet zo goed weten te verkopen, althans niet schriftelijk. Doordat ik zelf dertien jobs heb gehad, heb ik ontelbare keren gesolliciteerd. Heel vaak kreeg ik een compliment over mijn brief. Je kan deze Gentse copywriter dus ervaringsdeskundige noemen.

Een paar voorbeelden?

 • Bij Het Volk zeiden ze: “Zo’n brief hebben we hier nog nooit gelezen”.
 • De Gentenaar zei: “De job is voor jou, gewoon op basis van je brief”.
 • Bij het Communicatiehuis wilden ze kennismaken met “de persoon die deze opmerkelijke spontane sollicitatie heeft geschreven.”

Op een empathische manier maak ik van elke motivatiebrief een echte verkoopbrief. Mijn sollicitatiebrieven zitten trouwens altijd heel gestructureerd en overzichtelijk in mekaar: telkens vier aparte alinea’s in een supereenvoudige taal. En ze scoren, dat bewijs ik aan de hand van de volgende getuigenis van Carine. Kort na het versturen van haar brief mocht ze zich gaan voorstellen voor een job die de hare zou worden. In haar mail vermeldde ze ook iets van “degelijke copywriting”.

Carine, verpleegkundige: “Ongelofelijk, wat een pareltje! Je brief past volledig bij mijn persoonlijkheid en karakter en het enthousiasme spat ervan af.”

Vacatures voor bedrijven

Heb je moeite om de juiste mensen te vinden voor je vacatures? Ook hiervoor kan je een beroep doen op deze copywriter in Gent. Voor jou schrijf ik aantrekkelijke en wervende vacatures die bovendien geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Het resultaat daarvan? Mensen die zoeken naar een vacature zoals de jouwe, vinden die ook.

Je vraagt je misschien af waarom ik zowel werkzoekenden als werkgevers help, maar eigenlijk is dat volkomen logisch. In een sollicitatiebrief gaat het erom de lezer ervan te overtuigen dat de sollicitant perfect past bij de job. Een vacature heeft hetzelfde doel: die wil de aandacht trekken van de juiste kandidaat en hem of haar enthousiast maken voor de baan. Met een beetje hulp van mijn kant zorgt jouw vacature ervoor dat geweldige kandidaten in een mum van tijd solliciteren.

Véronique Defloo, deurwaarder uit Oostende: “De vacaturetekst is de max! Zalig en geestig! Stuur maar je factuur!”

Kan deze copywriter in Gent iets voor jou betekenen?

Wil je een copywriter inhuren? Of een ghostblogger? Laat me dan wat weten. Ik help je vooruit, met veel empathie, nog meer ervaring én massa’s schrijftalent!

Ik werk trouwens altijd met een goede voorbereiding, want dat is superbelangrijk en tijdsbesparend.

Ook belangrijk: mijn prijzen

 • De prijzen voor mijn motivatiebrieven liggen vast, klik maar even door.
  De prijzen zijn inclusief 21% btw, zoals het hoort.
 • De prijs voor een vacature begint vanaf 180 euro.
 • Voor een zakelijke blog reken ik minimaal 160 euro per stuk aan, afhankelijk van de lengte, excl. btw, inclusief zoekwoorden- en concurrentieonderzoek.
  Tegenwoordig krijg ik meer en meer de vraag om zakelijke blogs te schrijven die langer zijn dan 1000 woorden.
  Nu kan ik je wel vertellen dat ik heel wat meer werk heb aan het schrijven van een tekst van 1000 woorden dan aan een tekst van amper 300 woorden.
  Dat vertaalt zich uiteraard in mijn prijzen.
  Voor een blog van 1000 woorden heb ik mijn tarief op 210 euro (excl. btw) gelegd.
  Voordeel van het huis: de meeste van mijn geschreven blogs ranken hoog in Google! Dat bedrag heb je dus in een mum van tijd terugverdiend.
 • Voor andere zaken stuur je me maar een mailtje.

Nog een plus? Deze copywriter uit Gent is héél attent en vriendelijk

Deze copywriter in Gent antwoordt inderdaad altijd meteen en ook steeds heel beleefd.

Wil je trouwens meer weten over SEO-optimalisatie, het neerpennen van SEO-copy voor websites en de zaken waar ik me zoal mee bezighoud? Mail me!

Tot binnenkort!

Deze blogger vind de juiste onderwerpen voor blogs.


© C’bon, copywriter Gent

C’bon heeft veel passies. Muziek is er één van. Wie haar grootste idool is, wordt meteen duidelijk in onderstaande blog.

Wat als je niet kan slapen? Ik heb de remedie gevonden!

Wat als je niet kan slapen? Ik heb de remedie gevonden!

Wanneer heb je een nieuwe website nodig?

Wanneer heb je een nieuwe website nodig?

Ik stel even voor: fotograaf in Gent gespecialiseerd in mensen

Ik stel even voor: fotograaf in Gent gespecialiseerd in mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *