KernTalentenanalist is perfect klankbord voor ondernemers

Ondernemers doen er goed aan uit te vissen waar ze van nature goed in zijn. Jaren geleden, toen ik pas als copywriter in Gent was gestart, heb ik mijn KernTalenten laten analyseren door Kristien Van Cauwenberge – deskundig klankbord voor ondernemers, aanbieder van life coaching en loopbaancoach in Gent.

Ik wou weten of ik met dat freelance copywriten van me wel de goede professionele keuze had gemaakt.

Woorden om te beschrijven wat die KernTalentenanalyse voor mij heeft betekend, bestaan er niet. Na het lezen van mijn verslag liep ik nog maandenlang op wolken. Ik kon de hele wereld aan.

PS: nu helpt Kristien ook mensen die hun pensioen in zicht hebben. Want ook dan kunnen nog veel jaren gelukkig worden ingevuld.

Klankbord voor ondernemers nodig? Al eens gedacht aan een KernTalentenanalyse?
Het is niet elke dag even makkelijk om een vel papier te vullen. Ook ik kan wel eens een goed klankbord gebruiken.

Intussen is Kristien Van Cauwenberge een echt klankbord voor me geworden. Zit ik met een professionele vraag, dan luistert ze en geeft ze raad, altijd gewogen in het licht van mijn KernTalenten. Haar advies zit er trouwens altijd pal op.

Het goede nieuws? Kristien heeft haar aanbod nu uitgebreid naar andere ondernemers. En het nog betere nieuws? Met een loopbaancheque van amper 40 euro betaal je een sessie van vier uur. In één woord ideaal en een zéér goede investering als je het mij vraagt.

KernTalentenanalist als klankbord voor ondernemers

Regelmatig vraag ik me af of ik wel goed bezig ben als ondernemer. Ik stel me dan vragen over mijn toekomst of over de juiste aanpak van een bepaalde job. Veel tijd om te reflecteren heb ik helaas niet. Ben ik geen fantastische teksten aan het schrijven (smiley), dan ben ik wel werk aan het zoeken, Facebookposts aan het bedenken, een marketingactie aan het uitdokteren of aan het factureren – tja, dat moet ook gebeuren.

Ik heb het veel te druk om af en toe stil te staan bij mijn zelfstandige activiteit, klanten, prospectie, toekomst, concurrentie… Een klankbord voor ondernemers is daarom zeer welkom.

Regelmatig bel ik Kristien op, en dan hebben we het over mijn vraag van het moment. Dat levert altijd fantastisch diepgaande én helpende gesprekken op. Ik kan dan meteen verder, mijn batterij is precies weer volledig opgeladen en ik zit vol goesting en motivatie.

Dat is wat een gesprek met Kristien met me doet. Ze luistert echt, denkt mee, fungeert als mijn klankbord en zoekt samen met mij naar antwoorden. Goed nieuws? Vanaf nu kan ook jij als ondernemer van die gesprekken profiteren.

“Ik kan dan meteen verder, mijn batterij is precies weer volledig opgeladen en ik zit vol goesting en motivatie. Dat is wat een gesprek met Kristien met me doet.”

Kristien coacht ondernemers en zelfstandigen

Kristien biedt als therapeut in Gent ondernemers inzicht in hun KernTalenten. Dat zijn de aangeboren talenten die iemand graag doet en die energie geven.

Als je als ondernemer je KernTalenten kent, dan plan je je toekomst gerichter, innoveer en creëer je meer. Je zelfvertrouwen en motivatie krijgen een flinke duw omhoog en de positieve energie stroomt letterlijk binnen.

Inzicht in je KernTalenten is nodig
Kennis van je KernTalenten helpt je als ondernemer met sprongen vooruit!

Een KernTalentenanalyse bespaart je trouwens een superlang parcours van trial & error. Je krijgt een duidelijk beeld van wat je energie geeft, en wat je energie kost.

Bij mij was die KernTalentenanalyse een echte eyeopener, samen met de talloze opvolggesprekken met Kristien als klankbord voor ondernemers.

Mijn idee? Kristien is een pracht van een life coach!

En alweer kan ik het weten, want ze heeft me toen begeleid en dat doet ze nog steeds. Ze kan enorm goed luisteren en is zeer empathisch. Als ervaren rot kent ze de wereld en heeft ze een zeer goed zicht op mensen.

Nog een voordeel? Doordat ze heeft gewerkt als ambtenaar, bediende, zelfstandige in bijberoep en ondernemer – ze lijkt in dat opzicht wel wat op mij! – is ze perfect geplaatst om deskundige hulp te bieden aan ondernemers en zelfstandigen en hun klankbord te zijn.

Als ik jullie was…

Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om jullie te overtuigen (alweer smiley). Maar kan je wel eens een luisterend oor gebruiken en ben je op zoek naar een verduiveld goed klankbord voor ondernemers? Neem dan contact op met Kristien Van Cauwenberge. Aanrader!

Nog een tip? Echt goed werken doe je in een tuinkantoor!

En met deze positieve noot sluit ik deze blog weer af. Tot de volgende.

© C’bon

Ook geïnteresseerd in een van de onderstaande blogs?

Hoe een copywriter lijden kan! Niet altijd fijn dat te zijn!

Hoe een copywriter lijden kan! Niet altijd fijn dat te zijn!

Waarom bloggen als ondernemer? Om deze vier redenen

Waarom bloggen als ondernemer? Om deze vier redenen

LinkedIn? Bijlange niet wat het moet zijn

LinkedIn? Bijlange niet wat het moet zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *