An van Anders Office doet het ANders

Ik zet nog eens iemand in het zonnetje voor wie ik af en toe SEO-schrijfwerk verricht: An Van de Moortel van Anders Office. In mijn activiteit als copywriter in Gent heb ik haar leren kennen als een superenthousiaste dame die overloopt van de leuke en originele ideeën.

Wat ze doet? Met een aantal medewerkers biedt ze administratieve ondersteuning aan bedrijven. Ze is een kei in computers en kent ongeveer alle mogelijke softwaretoepassingen om je professionele taken te verlichten. Die kennis speelt ze trouwens door via haar blogs. Profiteer ervan, haar tips zijn volledig gratis.

Nog een heel belangrijke – vind ik toch? An heeft een hart van goud. In het voetspoor van Joris Hessels stelt ze wekelijks lokale medeondernemers in Gentbrugge in het zonnetje op haar FB-bedrijfspagina, alweer gratis en voor niets. Wie doet haar dat na? Tof toch, zo’n instelling.

Update november 2022: Anders Office is ondertussen verhuisd naar de Kleempstraat 9 in Laarne. Wie weet gaat ze daar op zoek naar lokale ondernemers om via haar Facebook-pagina in het zonnetje te zetten. Noem het haar manier om aan lokale SEO te doen.

An Van de Moortel van Anders Office
Maak kennis met An Van de Moortel van Anders Office. Ook zij heeft haar bedrijf naar zichzelf genoemd.

Anders Office als back-up van bedrijven

Even kort door de bocht. An en haar medewerkers nemen al het ‘saaie’ administratieve werk van ondernemingen op zich. Enfin, de meeste mensen vinden dat soort werk saai, maar dat geldt niet voor An en kornuiten. De manier hoe zij vol passie vertelt over haar paperassenwerk voor het ene bedrijf, de payrolling voor het andere, of van de hulp op het vlak van sociale media! Dat is in één woord fenomenaal. Je zou ze eens moeten horen praten, altijd vol enthousiasme en positiviteit. De flexibiliteit en dynamiek stralen van haar én haar partners af. An zet altijd nauwkeurig de puntjes op de i, dat merk ik bijvoorbeeld aan haar teksten. Maar An is vooral menselijk. En wie mij kent, weet het. Dat zijn mensen die me liggen.

Gedreven door menselijkheid

Ken je het sympathieke tv-programma ‘Gentbrugge’ van Joris Hessels waarin hij Gentbruggenaars vergezelt in hun dagelijkse bezigheden en hen de ziel uit het lijf vraagt? An besloot een gelijkaardig initiatief op te starten onder de naam ‘Local Friday in Gentbrugge’. Een medewerker van Anders Office trekt er wekelijks op uit om een babbel te doen met een van die lokale talenten. De uitgeschreven versie van het interview lees je vervolgens elke vrijdag op de FB-pagina van Anders Office. Vergis je niet, dat is véél werk, een inspanning te vergelijken met het schrijven van een SEO-blog.

Wat An hiermee wil bereiken? Ze wil de lokale ondernemers een duwtje in de rug geven, mensen aanzetten om meer lokaal te kopen én werken aan een hechter Gentbrugge. Er een plaats van maken waar iedereen iedereen kent. Mooi initiatief! Ingegeven door dat gouden hart van haar.

Local Friday typeert Anders Office

Ook professioneel zet het team van Anders Office in op een goede relatie met de bedrijven die het administratief ondersteunt. Ze denken proactief mee en komen aandraven met doordachte initiatieven als ze merken dat bepaalde zaken beter anders worden aangepakt.

Let wel, het team van Ander Office is geen groepje saaie mensen dat klakkeloos doet wat je zegt. Integendeel zelfs, het zijn stuk voor stuk echte persoonlijkheden die kritisch werken, voortdurend hun werk evalueren en bijsturen waar en wanneer nodig. Alles om het bedrijf dat ze helpen vleugels te geven.

Mijn conclusie? Anders Office is niet alleen een deskundig maar vooral een fijn en enthousiast team! En met deze positieve boodschap sluit ik deze blog af. Tot de volgende!

Meer info nodig? andersoffice.be

© C’bon

Ook geïnteresseerd in een van de onderstaande blogs?

Dé oplossing voor telewerken? Je eigen tuinkantoor

Dé oplossing voor telewerken? Je eigen tuinkantoor

Wil je overtuigend solliciteren? Volg deze 4 tips!

Wil je overtuigend solliciteren? Volg deze 4 tips!

Professionele website laten maken? C’bon helpt je graag!

Professionele website laten maken? C’bon helpt je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Bettina

    Na het lezen van deze blog gelijk doorgeklikt…was nieuwsgierig naar meer 😊

    • Christine

      Hoop dat ik je nieuwgierigheid heb ingewilligd? 🙂