Sprekerspool? Vijver vol inspirerende sprekers uit België

Portret van Sylvie De Muynck, initiatiefnemer van Sprekerspool, vijver vol inspirerende sprekers uit België.
Even voorstellen, dames en heren: Sylvie De Muynck, initiatiefnemer van de gloednieuwe en authentieke Sprekerspool.

Op zoek naar inspirerende sprekers uit België? Rep je dan naar Sprekerspool. Dit sprekersbureau is een vijver vol authentieke sprekers die stuk voor stuk duurzaamheid op nummer één plaatsen. En er bovendien een punt van maken altijd en overal hoffelijk te communiceren. Sterk!

Wat is Sprekerspool?

 • Wil je een geschikte spreker inhuren?
 • Op zoek naar een lezing van een topspreker?
 • Geïnteresseerd zowel in een fysiek als een online event?

–> Dan ben je bij Sprekerspool aan het juiste adres.

De website van Sprekerspool – een webontwerp van Magelaan – is trouwens prachtig en kleurrijk.

Aanjager van Sprekerspool is Sylvie De Muynck, beleidsmedewerker bij Odisee Hogeschool Gent en daar verantwoordelijk voor alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Naast die werkzaamheden droomt ze er al jaren van mensen bijeen te brengen én te verbinden. Dat doet ze zoals ze is, stralend, positief, en altijd hoffelijk en beleefd.

In haar vrije tijd bouwde Sylvie haar authentieke Sprekerspool uit. In onderstaand filmpje legt ze uit hoe ze daartoe gekomen is. Het interview in tekstvorm vind je op sprekerspool.be.

Interview met Sylvie De Muynck, bezieler van Sprekerspool

In haar jarenlange loopbaan is ze met veel mensen in contact gekomen die net als zij focussen op duurzaamheid, positief naar de wereld kijken en de andere beleefd en hoffelijk behandelen.

Dat is trouwens wat Sylvie weet te appreciëren in een mens:

 • die hoffelijke, fijne sociale manier om met elkaar om te gaan,
 • die vlotte communicatie en het aangenaam persoonlijk contact die daaruit voortvloeien,
 • en die gunfactor die er heerst tussen mensen die elkaar aanvoelen en beleefd tegemoet komen.

“Want wat je geeft, krijg je terug. Sowieso!”

Sylvie wil ook anderen de kans geven deze mensen, stuk voor stuk boeiende en inspirerende sprekers uit België, te leren kennen. Want elk van hen heeft een mooie boodschap te verkondigen en doet dat met behoorlijk veel passie.

Ze brengen hun interessante boodschap authentiek en vol enthousiasme – zoals ze zelf zijn – en heel interactief. Een passief publiek is het laatste wat ze willen.

Thema’s van Sprekerspool, vijver vol inspirerende sprekers uit België

Op zoek naar inspirerende sprekers uit België? Over kunst, cultuur en muziek? Eén adres: Sprekerspool!
Illustratie bij thema kunst, cultuur en muziek – © Sprekerspool

Het hoofdthema van Sprekerspool hangt uiteraard samen met de basisidee van waaruit Sprekerspool is gestart. De noodzaak om de thema’s etiquette en hoffelijkheid opnieuw de nodige aandacht te geven.

“Een terugkeer naar de strikte hoofse leefregels van weleer staat uiteraard niet meer op het programma. Maar een beetje meer beleefdheid in de omgang met de medemensen kan de maatschappij een heel stuk vooruit helpen”, daar is Sylvie honderd procent van overtuigd.

Dat ene thema mondt vanzelf uit in andere thema’s die net als hoffelijkheid te maken hebben met duurzaamheid. Want relaties waarin hoffelijkheid de basis is, zijn per definitie duurzaam. Daarbij horen ook de hoffelijke zakelijke relaties.

De inspirerende sprekers uit België die je vindt in Sprekerspool behandelen acht duurzame onderwerpen. Moeilijk thema of niet, hun uitstekende presentatie brengen ze altijd even enthousiast, met de nadruk op authenticiteit, hoffelijkheid, kwaliteit én een praktische aanpak.

Een goede spreker boeken bij Sprekerspool betekent de start van een aangename samenwerking.

Hieronder vind je de thema’s van Sprekerspool opgesomd in alfabetische volgorde, zoals je ze ook op de website vindt:

Even tussendoor wat reclame voor mezelf: alle teksten zijn SEO geschreven, gebaseerd op sleutelwoordenonderzoek en concurrentieanalyse, iets wat ik altijd doe als tekstschrijver blogs.

Welke inspirerende sprekers uit België komen er aan bod?

Het aanbod aan inspirerende sprekers uit België is supergroot. Je vindt alle sprekers op één overzichtspagina en onderaan bij elk thema waarover ze praten. Elke individuele gastspreker kijkt terug op veel professionele ervaring.

Je treft er zowel bekende als minder bekende mensen en keynote sprekers aan. Inspirerende vrouwen, ambitieuze vrouwen, vrouwelijke rolmodellen. En uiteraard alle vergelijkbare mannelijke exemplaren. Net dat gevarieerd aanbod maakt Sprekerspool zo sterk.

Op zoek naar inspirerende sprekers uit België? Eén adres: Sprekerspool!
Enkele inspirerende sprekers die je kan boeken via Sprekerspool. Niet altijd dé grootste namen, maar wel een na een boeiende en gepassioneerde mensen.

Wil je een gastspreker inhuren?

En niet zomaar een gastspreker, wel een van de meest inspirerende sprekers uit België?

Ga dan in zee met Sylvie De Muynck van Sprekerspool. Wie haar kent weet dat ze garant staat voor een professionele aanpak, aantrekkelijk contact, fijne samenwerking en een even fijne communicatie. Je krijgt gegarandeerd een lezing en een professionele presentatie van een hoge kwaliteit en van een hoger niveau, om het woord uitmuntend niet te hoeven gebruiken.

En met deze positieve noot sluit ik weer af. Tot de volgende!

Meer info over Sprekerspool?

 

© C’bon, copywriter in Gent

Tarieven copywriter? Verbazend grote verschillen!

Tarieven copywriter? Verbazend grote verschillen!

Begeleidende sollicitatiebrieven, doen ze er écht toe?

Begeleidende sollicitatiebrieven, doen ze er écht toe?

Ghostblogging, zo noem je het werk van een ghostblogger

Ghostblogging, zo noem je het werk van een ghostblogger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Dirk Koyen

  We zijn op zoek naar een key-note spreker rond het thema generatie diversiteit op de werkvloer (X-generation) voor 15 of 16 april – 3 sessies op één dag (eentje in het Engels bij voorkeur) als intro op de kick-off van een nieuwe werkgroep rond diversity, equity and inclusion (DE&I)

  • Christine

   Beste Dirk, ik bezorg uw vraag aan Sylvie van Sprekerspool. Zij zal u wellicht kunnen verder helpen.