• Flowers Forever blijft troosten met extra bloemen

  Roos van Flowers Forever

  De troostende rouwbloemenabonnementen van Flowers Forever

  Flowers Forever, van een mooi initiatief gesproken! Had dit aanbod al bestaan toen mijn moeder stierf, ik was er meteen op ingegaan. Want zo hartverwarmend! Even kort wat uitleg: Flowers Forever biedt rouwbloemabonnementen aan. Gedaan met die massa rouwbloemen op de dag van de begrafenis die na tien dagen totaal verwelkt de container in gaan. Familie, vrienden en kennissen kunnen vanaf nu een centje storten op een rouwbloemenrekening. Van dat geld wordt dan regelmatig een bloemetje op de laatste rustplaats gezet. Ik denk dat ik alsnog inteken voor ons moeder.

  Waarom deze blog over Flowers Forever?

  Bloemetje Flowers Forever

  Geen betere manier om troost te bieden

  Omdat ik enorm achter dit mooie initiatief sta. Omdat Ellen De Meyere, zaakvoerder van Flowers Forever, zo’n fijne madam is.  En omdat ik voel dat haar geesteskind recht uit het hart komt. Toen vorig jaar haar mama stierf ging ze op zoek naar een rouwbloemenabonnement, maar kwam tot de constatatie dat zoiets niet bestond. Ze maakte dan zelf maar afspraken met een bevriende bloemiste.

  Troost bieden als missie

  De persoonlijke getuigenis van Ellen vind je op haar website FlowersForever.be. Lees die tekst en je bent meteen verkocht. De warmte druipt er vanaf. De positieve ingesteldheid ook. Ellen liet tweewekelijks een bloemetje op het graf van haar mama zetten en putte daar Citaat Ellen De Meyere vab Flowers Foreverenorm veel troost uit. Dat gevoel wou ze ook mogelijk maken voor anderen die net als zij getroffen waren door een groot verdriet. Want een moeder verliezen doet pijn. Iedereen die het heeft meegemaakt, weet dat. Regelmatig een bloemetje op de laatste rustplaats van een geliefde overledene doet wonderen. Ook bij een crematie en asverstrooiing is Flowers Forever een warm alternatief. Met een troostboeketje blijf je je overleden geliefde in de bloemetjes zetten en steek je de nabestaanden een hartverwarmend hart onder de riem.

  Promotie Flowers Forever bij bloemisten

  Geboortekaart van Marie in de communicatie naar potentiële partner-floristen

  Schriftelijke promotie …

  Voor Flowers Forever heb ik alle communicatie gedaan: persberichten geschreven, folders geschreven voor floristen en begrafenisondernemers, allemaal in samenwerking met het creatieve team van Magelaan. Een van de meest in het oog springende folders naar potentiële florist-partners was een geboortekaart – inclusief lekkere suikerbonen. Met als opvallende boodschap: de liefde voor een persoon sterft niet als die persoon er niet meer is. Ook na het overlijden blijf je iemand graag zien. Hoe fijn is het niet het als je die liefde kan uiten door regelmatig een bloemetje te (laten) plaatsen op de laatste rustplaats.

  en mondelinge

  Promotie Flowers Forever

  Boodschap: ook na het overlijden blijf je iemand graag zien

  Zelden ben ik zo getroffen door een initiatief. Flowers Forever moet gewoon een klaterend succes worden. Want warme initiatieven zijn er nooit genoeg. Ik draag dan ook graag mondeling mijn steentje bij en help Ellen telefonisch afspraken vast te leggen bij floristen en begrafenisondernemers. De mensen aan de andere kant van de lijn horen telkens opnieuw hoezeer ik achter het initiatief sta. Gevolg: ze luisteren graag en gaan vervolgens vaak in op een afspraak met Ellen. De sympathieke en charmante verschijning van Ellen doet in veel gevallen de overtuigende rest.

  Flowers Forever wordt een succes

  Daar bestaat geen twijfel over.  Lees ook het artikel in Feeling.

  Hier vind je het volledige campagnebeeld.

  Campagne Flowers Forever

  Flowers Forever: de volledige campagne in beeld

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  En met deze positieve noot sluit ik alweer af. Tot de volgende.

  © C’bon

  Persoonlijk reageren kan en mag, graag zelfs.

  Ook geïnteresseerd in de volgende blogs?

  Pijnappel, of fopperdefop en het deksel erop

   

  Een neen heb je, een ja kun je krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: