Projectmanager horeca Bart helpt ook bij events & marketing

Als copywriter in Gent werk ik al een tijd samen met Bart Van de Cloot, projectmanager events, horeca én online marketing. Je vraagt je af, al die deskundigheid in één persoon, kan dat wel? Inderdaad, het bestaat. Meer uitleg volgt hieronder. Maar eerst dit.

  • Ben je op zoek naar hulp bij het organiseren van een event?
  • Advies nodig over hoe je je horecazaak winstgevend maakt?
  • Helpende hand nodig op het vlak van online marketing?

Eén adres: Bart Van de Cloot, freelance projectmanager horeca, events en online marketing.

En je krijgt van mij meteen nog een aantal extra aanbevelingen. An van Anders Office is een kei in administratieve ondersteuning. Ellis De Vuyst van Something Ellis en Kim Claeys zijn allebei topgrafici!

Projectmanager events, horeca én online marketing nodig? Eén adres: Bart Van de Cloot
Op zoek naar hulp bij events, horeca én online marketing?
Eén adres: projectmanager Bart Van de Cloot.

3 voor de prijs van 1: projectmanager horeca, events en online marketing

Je leest het goed. Je kan Bart inschakelen bij events, horeca én online marketing. Drie verschillende activiteiten en toch nauw met elkaar verbonden. Weet je hoe Bart aan al die kennis en ervaring komt? Omdat hij alert door het leven gaat en letterlijk alles meeneemt wat hij op zijn levensweg tegenkomt. Je kent het wel, soms start je met één bepaalde activiteit, maar stuurt het leven je heel andere paden op. En als je dan alles wat je geleerd hebt in de praktijk blijft toepassen, tja, dan ben je goed bezig natuurlijk.

Dat was en is het geval bij Bart. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de drie sectoren. En dat heeft hij nog aangevuld met een diploma bedrijfs- en arbeidsorganisatie. Het resultaat van dit alles? Bart is dé ideale freelance projectmanager horeca, events en online marketing.

Hoe komt Bart aan al die kennis?

Bart was al van kindsbeen af gefascineerd door koken, koos logischerwijze voor de hotelschool in Turnhout en later voor hotelmanagement aan het PIVA in Antwerpen. Hij startte als kok in België maar verhuisde niet veel later naar München om er in een privéziekenhuis aan de slag te gaan. Daar leerde hij veel bij op het vlak van horecamanagement. Weer terug in België werd dat zelfs een tweede passie. Ken je het concept van Wok A Way? Bart was de restaurantmanager in Antwerpen.

Samen met drie vennoten richtte hij vervolgens de horecagroep Taste! op en daar werd hij F&B-manager. Door veel te onderhandelen met leveranciers leerde hij de twee belangrijke basiszaken om een horecabedrijf rendabel te houden: kostenbeheersing en een sterk operationeel management.

“Door veel te onderhandelen met leveranciers leerde hij de twee belangrijke basiszaken om een horecabedrijf rendabel te houden: kostenbeheersing en een sterk operationeel management.”

Online marketing als derde passie

Zoals overal wordt online marketing ook binnen de horeca steeds belangrijker. En op welke schouders kwam die extra taak terecht? Op de flexibele exemplaren van Bart uiteraard. Bijkomende opleidingen en cursussen maakten Bart nog slimmer. Vanaf 2014 werkte hij als freelance projectcoördinator voor twee succesvolle online marketingbureaus, en zo heb ik hem als copywriter van bedrijfsblogs en specialist SEO Gent leren kennen. Het klikte meteen. Iedereen die me kent weet het, mensen met een sociale en dienstverlenende natuur hebben bij mij een streepje voor. Bij Bart had ik meteen het gevoel dat hij heel goed weet waar hij mee bezig is. De ervaring wees trouwens uit dat wat hij doet, ook goed doet. Hij was trouwens de man die me verwees naar de website answerthepublic.com om leuke onderwerpen voor blogs te vinden.

In 2019 op eigen benen

Al dat talent! Het moest er ooit eens van komen! In 2019 gaf Bart toe aan de roep om een eigen bedrijf Beeldtaal te starten en hij creëerde eigenhandig zijn bijbehorende website: bartvandecloot.be. Nu bundelt hij al zijn expertise en ervaring in één mooi pakket als freelance projectmanager voor horecaevents en online marketing.

Heb je een projectmanager horeca, events of online marketing nodig? Neem dan contact op met Bart Van de Cloot. Doe dat met mijn groetjes, dan heb je een streepje voor. En met deze positieve noot sluit ik deze blog alweer af. Tot de volgende!

© C’bon

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende blogs?

Mijn naam? niet Kristien Bonneure, wel Christine Bonheure

Mijn naam? niet Kristien Bonneure, wel Christine Bonheure

Verleid je lezer online! Zo schrijf je online teksten

Verleid je lezer online! Zo schrijf je online teksten

Waarom bloggen als ondernemer? Om deze vier redenen

Waarom bloggen als ondernemer? Om deze vier redenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *