C’bon houdt in haar eentje content bureau in Gent draaiende

Je hoeft niet te pronken met een heel team om je te profileren als content bureau in Gent. Dat aanbod kan best gecentraliseerd zijn bij één persoon. Zeker als die thuis is in juiste content, content creatie, copywriting, marketing én SEO.

Content bureau in Gent gezocht? C'bon doet alles in een.
Christine Bonheure van C’bon houdt in haar eentje een heel content marketing bureau draaiende.

Start in pole position met dit content bureau in Gent

Met een content bureau dat de juiste content biedt kan je alle kanten op, zeker als dat ook kaas heeft gegeten van online marketing.

 • Zoek je een freelance copywriter om een blog te schrijven, een sociale media post, een artikel …?
 • Heb je hulp nodig om de strategie van je content marketing plan te bepalen en het ook uit te voeren?
 • Wil je even sparren met iemand die van copy- en marketingwanten weet?
 • Even praten over je content marketing aanpak?

In dat geval is C’bon het perfecte bureau en de perfecte persoon.

Mijn gemiddelde content marketing campagne of content marketing plan komt vrijwel altijd op het volgende neer. Met leesbare blogs rond goed gekozen en dus hoogrankende sleutelwoorden waarmee je de concurrentie de baas bent zorg ik ervoor dat jouw onderneming niet alleen top of mind is bij jouw doelgroep, maar dat ook blijft.

Het bewijs? Bekijk even de afbeelding hieronder, dan zie je meteen welke hoge rankings ik bereik als copywriter SEO voor mijn eigen bedrijf. Mijn kennis van content kan ik ook voor jou gebruiken. 

C’bon houdt in haar eentje content bureau in Gent draaiende, en scoort meteen ook hoog in Google met haar eigen website: enkele rankings.
Rankings op Google fluctueren voortdurend. Dit zijn de resultaten op 22 november 2023.

Er was eens een dame die routine haat…

C’bon is het bedrijfje van mezelf, Christine Bonheure. Ooit maakte ik van mijn hobby’s – lezen en schrijven – mijn studie. Vervolgens doorspartelde ik niet minder dan dertien jobs in de communicatiewereld (zie mijn cv op LinkedIn), tot ik ten slotte koos voor een freelance bestaan als copywriter in Gent. De beste keuze ooit!

Allemaal goed en wel, maar wat heeft dat met content marketing te maken? En waarom beweer ik dan dat ik op mijn eentje een heel content bureau in Gent draaiende houd?

Heel simpel: omdat ik door die uiteenlopende levenservaringen in diverse jobs en statuten, gecombineerd met een goede algemene ontwikkeling, een hoger dan gemiddelde intelligentie én drie soorten empathie, erin slaag erin slaag jouw content marketing menselijker, interessanter en leesbaarder tot bij je doelpubliek te brengen. Op de enig juiste manier dus.

Wist je trouwens dat een empathische kijk hét hoofdkenmerk is van een goede tekstschrijver?

C’bon schrijft zakelijke blogs en sterke verhalen die mensen van a tot z lezen.

Om dit te bewijzen herhaal ik graag het citaat van Kaz Elm, directieassistent Dakwerken Durieux, die er prat op gaat niet graag te lezen. Zijn uitspraak vind ik nog altijd een van de grootste complimenten die ik ooit heb gekregen.

“Ik ga zitten in de zetel, lees een blog die jij hebt geschreven. En ik blijf lezen tot het eind. Super!”

Kan online content marketing zonder strategie?

Ik geef het grif toe. Online content marketing is niet zomaar af en toe een blogje schrijven op het ritme van de actualiteit. Content marketing is een integrale en langlopende opdracht die een vooropgestelde strategie nodig heeft. Maar toch flexibel genoeg is om bij te sturen indien nodig.

Elke content marketing heeft een strategie nodig, zegt C'bon, content bureau in Gent.
Strategie en content marketing – met nadruk op relevante content – zijn synoniemen.

Er zijn trouwens verschillende vormen van content. Een goed content bureau zorgt ervoor dat al die verschillende vormen je doelgroep persoonlijk aanspreken en aan je binden. Ze zelfs engageren tot bepaalde acties of het ambassadeurschap.

En hoe doet een dergelijk bureau dat? Door goede content voor klanten aan te bieden, tiens!

Een goed content bureau is niet alleen een content specialist maar vooral een content strateeg.

Content van het rankende soort

In C’bon vind je een content bureau in Gent dat zich specialiseert in zakelijke blogs, empathisch en lichtjes informeel geschreven en altijd in een eenvoudige verstaanbare taal. Want ook hoger opgeleiden houden van makkelijk lezende teksten.

Bovendien zorg ik ervoor dat elke tekst die ik voor je schrijf hoog in Google terechtkomt. Wat dat is de plek waar je publiek de informatie zoekt én vindt. Als SEO-tekstschrijver doe ik trouwens zo veel meer dan enkel schrijven!

Als SEO-specialist zoek ik uit welk type sleutelwoorden mensen in de zoekmachines invoeren om jouw product of dienst te vinden en hoe vaak ze dat doen. Je krijgt meteen een lijst vol inspirerende onderwerpen. Op die manier wordt het bedenken van een nieuwe blogpost – met de kans hoog in Google te ranken – een fluitje van een cent.

Maar hiermee is de klus nog niet geklaard. Daar komt nog een derde uiterst belangrijk luik bij. Ik analyseer ook de concurrentie en focus als tekstschrijver blogs enkel op die onderwerpen waar jij kans hebt om hoog te scoren. In de onderstaande blog vind je een concreet voorbeeld van een sleutelwoordenonderzoek én een concurrentieanalyse.

SEO-ervaring troef

Een nummer 1-positie in Google is moeilijk te halen, ook dat geef ik grif toe. Hoog ranken in Google is inderdaad afhankelijk van verschillende factoren en veel ervan heb je niet honderd procent in de hand. Maar vergis je niet, je kan wel degelijk veel sturen…. Denk maar aan die massa’s unieke digitale content waarover je kan schrijven en de sociale media content die je kan delen met geïnteresseerden.

Ondertussen ben ik al heel ervaren geworden in alles wat met SEO en type sleutelwoorden te maken heeft. Ik ga niet alleen op zoek voor tal van klanten, maar ook voor mezelf. Ik zal nooit een eigen blogtekst schrijven zonder dat er een kans bestaat dat ik hoog scoor. Dat is trouwens ook de bedoeling met deze blog.

Wist je trouwens dat Google je beloont als je regelmatig nieuwe impactvolle content plaatst? Je rankt vanzelf hoger, zonder dat je dure advertenties moet betalen. Meer weten over SEO vs SEA?

Als C’bon hoef ik trouwens niet te adverteren. De klanten vinden mijn content bureau in Gent op een organische manier, gewoon door mijn tweewekelijkse blog vol interessante content die ik op de wereld loslaat.

Toon via blogs waar je staat

Via blogs slaag je erin op een relatief eenvoudige manier jouw visie aan je doelpubliek duidelijk te maken. C’bon slaagt er altijd in de vragen van je doelgroep te beantwoorden op een laagdrempelige, aantrekkelijke en vooral leesbare manier.

Wil je trouwens weten waarom je moet bloggen als ondernemer? Ook over adverteren op Facebook heb ik al een blog geschreven. Je merkt het, deze copywriter inhuren is geen slecht idee, want ik ben van alle markten thuis.

Het Online invloed boek van Bas Wouters en Joris Groen ligt trouwens constant op mijn bureau.

Tarieven van dit content bureau in Gent?

Dat is een vraag die me regelmatig wordt gesteld. Daarom heb ik een gestructureerde tarievenkaart gemaakt waarin je alle prijzen mooi opgelijst ziet staan. Het motto van deze content manager? Goedkoop is duurkoop. Altijd.

Tarievenkaart van copywriter C'bon, content bureau in Gent.
Alle prijzen van dit eenpersoons content marketing bureau op een rijtje. De goede klantenservice, goede content strategie en goede content marketing krijg je er volledig gratis bij.

Wil je horen hoe goed ik mijn werk als content bureau in Gent doe? Bel dan even een van mijn oudste klanten, Kristien Van Cauwenberge van Ken Je Kerntalenten. Ook zij scoort met haar aanbod in de hoogste regionen van Google. Het resultaat van de langetermijnsamenwerking met C’bon. Zij is trouwens heel content over de content strategie die ik voor haar uitteken.

Graag tot heel binnenkort!

© C’bon, SEO copywriter

Benieuwd hoe ik blijf scoren na de Google update juni 2021

Benieuwd hoe ik blijf scoren na de Google update juni 2021

Voordelen Google Mijn Bedrijf? Gratis extra lokale promotie

Voordelen Google Mijn Bedrijf? Gratis extra lokale promotie

SEO optimalisatie? Upgrade nu meteen in 5 simpele stappen

SEO optimalisatie? Upgrade nu meteen in 5 simpele stappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Bettina

  Nice! Proficiat met je behaalde resultaten en geniet van het ondernemen. Je bent een kanjer in je vak !

  • Christine

   Dank je wel, Bettina!

 • Ingrid

  Interessante informatie.
  Ik weet je zeker te vinden indien nodig.
  Heel veel succes en plezier in hetgeen je tegemoet komt.

  • Christine

   Hé, leuk om je hier ook nog eens tegen te komen. Dag Ingrid! 🙂