Motivatiebrief nodig?

| Staat je droomjob in de aanbieding?
| Wil jij die baan koste wat kost binnenrijven?
| Kan je wel wat hulp gebruiken bij het motivatiebrief schrijven?

Sollicitatiebrief schrijven of motivatiebrief schrijven? C'bon helpt je graag

Je sollicitatiebrief schrijven vind je moeilijk? Laat mij je helpen! 

Inderdaad, ik maak van jouw basisbrief een motivatiebrief of sollicitatiebrief die effectief deuren voor je opent. Weet je waarom ik daar zo zeker van ben? Omdat ik uit ervaring weet wat werkgevers graag lezen en wat hen doet besluiten je uit te nodigen voor een gesprek. Noem het een combinatie van uiteenlopende professionele ervaringen en nog meer empathie.

Zet nu die eerste stap en investeer in je toekomst

Ik herschrijf je motivatiebrief of sollicitatiebrief voor 60 euroIk schrijf je motivatiebrief of sollicitatiebrief voor 90 euroIk herschrijf je cover letter in hoogstaand Engels voor 120 euro

 

 

 

 

 

 

Jouw capaciteiten, die verkoop ik

Basis is een vlotte commerciële brief die er uitspringt, die je persoonlijkheid en motivatie in de verf zet, die durft en overtuigt. En dat alles in vlekkeloos Nederlands. Lees je het wel goed? Een commerciële brief? Inderdaad, ik verkoop jou. Via een overtuigende motivatiebrief of sollicitatiebrief. Hier lees je hoe ik te werk ga. Maar je kan het ook altijd zelf proberen …

Voorbeelden sollicitatiebrief gratisVoorbeeld van een goede motivatiebrief schrijven

Deze spontane sollicitatie leverde me een toffe en uitdagende job op.   

Tevreden klanten in blogvorm

Waarom zou je me geloven, enkel en alleen op basis van wat hierboven staat? Getuigenissen doen inderdaad zo veel meer. Ik verwijs je daarom graag naar mijn Stoefhoek. Daar vind je mails die klanten me stuurden nadat ik hen een goede en vooral overtuigende motivatiebrief / sollicitatiebrief had bezorgd.

Op zoek naar een overtuigende sollicitatiebrief? PS: Ook voor andere schrijfopdrachten kan je bij mij terecht.

Waarom schrijf ik jouw sollicitatiebrief?

Misschien stel je je inderdaad wel deze vraag. Terecht! Omdat ik mijn schrijftalent graag ten dienste stel om jou aan een job te helpen. Niet iedereen heeft het talent om via een brief de HR-manager van zijn meerwaarde te overtuigen. Het gebeurt helaas maar al te dikwijls dat iemand met enorm veel potentieel er toch niet in slaagt zich even te gaan voorstellen. Dat is doodzonde. Daarom help ik je, en dat doe ik graag.

%d bloggers liken dit: